Mit tegyek ha nemtalálok állást? Egyszerűen semmi nem jön össze.
Figyelt kérdés
Ahhoz hogy továbbléphessek, elérjem az álmaimat, ne mástól függjek kéne egy munkahely, de nem találok.. Mi a franc lesz velem így?? Van még valaki hasonló helyzetben? Hogy vígasztaljátok magatokat...??? 23/L2010. máj. 12. 18:28
31/33 A kérdező kommentje:
Igazából ngyon nehéééz, és Ti valóban nem vagytok könnyű helyzetben a leírtak alapján! De igazából a legjobb ha pozitívan állsz a dolgokhoz(mégha nehéééz is) és akkor hidd el jobban mennek majd a dolgok, csak igazán hinni kell és nem szabad kétségbeesni... Reméljük a legjobbakat minden álláskeresőnek... :)
2010. máj. 17. 14:30
32/33 anonim válasza:
Köszi szépen.Én igyekszek pozitívan állni a dolgokhoz, csak néha nagyon nehéz!:(:D
33/33 anonim válasza:
Helló! Ugyan régi a kérdés, vagy 8 éves már, de én is ugyanezzel küzködöm. Óvodai dajka OKJm van, érettségim, angol nyelvvizsgám középfokú, mégse kellek sehova mert pályakezdő vagyok és hallássérült :( A cslaádom gyűlöl, azt akarják, hogy lépjek ki az életükből mert negem nem akart senki - becsúszott baba voltam, mostm ár 24 éves vagyok, és két éve nem találok munkát. Szerintem már a 100. önéletrajz-beküldésen rég túl vagyok, és ebből is két kezemen meg tudom számolni, hány állásinterjúra hívás történt meg. Csak egy idényunka sikerült belőle, de az is 2 hónapra szólt csak, azóta sincs semmi =( És nagyon szomorú vagyok, mert engem az éltet, ha segíthetek másoknak, de így, munka nélkül hogyan? Én am unkám által szeretnék mások életébe egy kis örömet csempészni, és hiszem, hogy minden munka ugynolyan hasznos és jó, és minden szakma ugyanolyan értékes, de még egy kis idénymunka se jön most össze, ahhoz képest, hogy nyár lesz lassan =(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!