Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tegyek ha nemtalálok...

Mit tegyek ha nemtalálok állást? Egyszerűen semmi nem jön össze.

Figyelt kérdés
Ahhoz hogy továbbléphessek, elérjem az álmaimat, ne mástól függjek kéne egy munkahely, de nem találok.. Mi a franc lesz velem így?? Van még valaki hasonló helyzetben? Hogy vígasztaljátok magatokat...??? 23/L
2010. máj. 12. 18:28
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%

Alkalmi munkákat vállalok virágboltban, stb, amíg nem találok rendes állást.

Nincs ismerősöd, aki tudna segíteni? Akár idénymunka is..

2010. máj. 12. 18:34
 2/33 A kérdező kommentje:
Nincs ismerősöm sehol ahova mennék dolgozni szívesen... Az újságokat nézegetem, netet egész nap, de semmi... életrajzokat küldözgetek, telefonáéllgatok, de állásintarjún is már 1 hónapja voltam utoljára. Ami érdekelt volna oda természetesen már felvették az ismerőst, csak ugye miuszáj meghirdetni, sok ember meg csak bízik benne, hogy sikerülhet, aztán meg a pofára esés... Van olyan melóhely, (az utolsó 2 amire jelentkeztem...) ahol beírták telefonon kell jelentkezni 8-12ig, akkor nem vették fel, utána meg kivoltak kapcsolva Érdekes. Elegem van máár nagyon.. :(
2010. máj. 12. 18:38
 3/33 anonim ***** válasza:
90%

Egyik ismerősöm két éve nem talál munkát-sajnos sok minden hátráltatja is ebben(betegség többek között).

gondolom más városban is megpróbáltad...

Én pl. személyesen is elmentem pár helyre, és elküldtem az önéletrajzomat oda is, ahol épp nem hírdettek.

2010. máj. 12. 18:38
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
Csak találsz nemsokára:/
2010. máj. 12. 18:39
 5/33 A kérdező kommentje:
Én is arra készülök, hogy személyesen próbálok szerencsét, de nemtom merre induljak... Mááár tök szar lesz ha esetleg valahova felvesznek, teljesen elszoktam attól, hogy emberek közt legyek, igazából már attól is félek, de muszááj és akarom!!! érettségivel sokra nem megyek... kozmetikus végzettségem van, vállalkozó voltam, de attól nagyon elment a kedvem. max alkalmazott, de azt meg senki nem keres.... Szerintetek mibe érdemes kezdeni? Tanfolyam,ilyen 5letek?? Várom!!!
2010. máj. 12. 18:43
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

Jaaj ezeket én is tapasztaltam:D :(

Hát én most átképzésre gyűjtök pénzt, bár nem dalolva...

Amúgy sok ismerősömnek nincs állása, vagy túlképzetten gürizik valami lebujban.

2010. máj. 12. 18:43
 7/33 A kérdező kommentje:
Nekem is volt ismim, akinek szupi melója volt.... addig alig beszélt velem, most meg nemrég elküldték, azóta minden nap keres és tanácsokat kér, hogy mit hogyan... :)
2010. máj. 12. 18:45
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Jah én meg műkörmös tanfolyamra gyűjtök-mindenhol azt keresnek. DE az is lehet kiutazom Ausztriába, mert ott sok szakmabeli hírdetést láttam. előző voltam.
2010. máj. 12. 18:45
 9/33 A kérdező kommentje:
Én is gondolkodtam a műkörmös tanfolyamon, de nem merek belevágni. 150ezer a tanfolyam... Igazából ugyanolyan szakma mint a kozmetika, eleinte csak a kiadás, minimum 2 év, hogy legyen valami bevételed... Vállalkozókén a járulékok+üzlet bérlése, legjobb esetben 50 ezer, hogy nullán legyél... Nem egyszerű sajnos! Amitől még félnék a szakmával kapcsolatban, hogy nap mint nap újdonságok vannak a műkörömépítésben, azt követni... folyamatos képzés, ami ugyacsak kiadásokkal jár...
2010. máj. 12. 18:48
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

Miskolcon kerestek kozmetikust valamelyik szalonba.

Szerintem ezzel a szakmával azért könnyebben fogsz állást találni, mint mondjuk formatervezői diplomával:D

2010. máj. 12. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!