Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tegyek ha nemtalálok...

Mit tegyek ha nemtalálok állást? Egyszerűen semmi nem jön össze.

Figyelt kérdés
Ahhoz hogy továbbléphessek, elérjem az álmaimat, ne mástól függjek kéne egy munkahely, de nem találok.. Mi a franc lesz velem így?? Van még valaki hasonló helyzetben? Hogy vígasztaljátok magatokat...??? 23/L
2010. máj. 12. 18:28
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Kedves tegnap 20:50!

Tényleg nem kellene másokat lehurrogni, mert sok ember szeretne dolgozni! ÉN IS!

Pályakezdő vagyok és diplomával OKJ-val nem találok munkát!

Igaz nem Pest megye....

Ahol én lakom (megyeszékhely) a "100-on felül"-i fizetés nagyon jónak számítana. Én havi 80ért is dolgoznék butikban. (ne sértődj meg, de szerintem nem dolgozod halálra magad)

Persze most könnyű azt mondani hogy "akkor gyere Pestre"...

Mivel nem lakik rokon, ismerős fent ezért elég sok kiadásom lenne ha csak úgy belevágnék...

2010. máj. 13. 11:40
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Butkiba százon felüli fizu?

Én grafikusként jó ha kaptam kézhez 90-et.

2010. máj. 13. 11:42
 23/33 anonim ***** válasza:
Mondjuk pont ezért keresek, most recepciós, stb állást...mellette tudok grafikusi mellékest csinálni.
2010. máj. 13. 11:46
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ne is mondd.

Én itt voltam pedagógus diplomával, 2 nyelvvizsga, és sehova nem vettek fel! Megszűnt a cég ahol addig dolgoztam.

Pedig nekem mindegy lett volna hol, akár minimálbérért is.

Aztán úgy döntöttünk a férjemmel, hogy családot alapítunk.

Még csak fél éves a babánk, de már most keresem a helyem...

nekem is lenne a fővárosban állásom, de beteg édesanyám nem hagyhatom itt.

2010. máj. 13. 13:05
 25/33 A kérdező kommentje:
Igazából ami engem is ledöbbentett az a 100on felüli fizu, egy butikban... Örülök, hogy valakinek ilyen szerencséje van...Én is megyeszékhelyen lakom, de semmi lehetőség. Én is mennék pestre szívesen, ha megtehetném,de sajna nem tehetem. Igazából örülök, hogy leírta a tapasztalatát, mert jó ilyen hírt is hallani, csak nehogy úgy járjon mint az én barátosném, akit elküldtek és most ő sem talál semmit... Nagyon kétségbe van ő is esve, de ez van.
2010. máj. 13. 15:05
 26/33 anonim ***** válasza:
én tudok egy melót, de itt nem reklámozhatom. ha gondolod, hívj: 06-70-339-3502
2010. máj. 14. 13:43
 27/33 A kérdező kommentje:
Esetleg írj részleteket, aztán eldöntöm hívlak-e....
2010. máj. 14. 19:01
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Én lassan 2 éve, hogy nem találok semmit. Már nagyon elegem van. Napról napra nézem a hirdetéseket, küldöm az önéletrajzokat, nem sok sikerrel.

22/L

2010. máj. 16. 12:13
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Vannak olyan közvetítő szövetségek,akik akkor is elhelyeznek ,,diákmunkára",illetve ilyen felnőtt alkalmi munkákra,ha felnőtt vagy!Nem szeretnék reklámozni,de most én is találtam ilyen egy hetes árufeltöltőit egy szövetségnél (Biztos Pont a neve).Igaz,hogy alkalmi,de jól jön az a kis pénz.

2010. máj. 16. 14:14
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Én borsod megyében lakom, itt nagyon rosszak a munkalehetőségek.Szinte semmi nincs!:S

Most fogok vizsgázni,és befejezni a sulit, már keresek munkát ezerrel de sehova nem kell ember.Szinte bármilyen munkát vállalnék és semmi!Ráadásul amíg nem vizsgázok le addig iskolai jogviszony tart, és addig hivatalosan nem melózhatok.Most még diákmunkát végzek de az is olyan mint a mesébe, hol van hol nem, alig keresek vele pár ezer forintot. Anyámnak sincs állása, ő is munkát keres, most májusban már fizetést se kapott, faterom meg rokkantnyugdíjas, kap 30 ezret, meg amíg tart a iskolai jogviszony kapom a családit.Kiba jó 40-45 ezer forintból három embernek megélni, és mellette rezsit fizetni meg mindent!:S

Nagyon kéne munka, és már nem tudom mihez kezdjek, kétségbe vagyok esve.Nem tudom mihez kezdjek.:S

2010. máj. 17. 13:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!