Mit tegyek ha nemtalálok állást? Egyszerűen semmi nem jön össze.
Hm..köszi az infót, ja olvastam, hogy mennyi fajta továbbképzés létezik műkörmösségen belül is:O
18:45 voltam
Annak örülök, hogy sok embert érint a téma, érdekel!!
Szóval írjon minden elkeseredett MUNKANÉLKÜLI!!!! Segítsünk egymásnak a tapaszatlatokkal!!! :)
Jaaj nem vetted el a kedvem, tényleg hazsnos volt!
De pl. itt van édesapám példája: építőiparban érdekelt vállalkozása van, hát mit mondjak az ősz és ez az év valami szörnyű volt nekik, szinte semmi megrendelés.
Az én párom két diplomával 8 hónapig keresett állást, igaz most talált egy nagyon jót...
Ez van:O
Ismerős sajna novemberben kirúgtak arról a helyről, ahol előtte két és fél évet lehúztam mert 40 fokos lázzal nem mentem be dolgozni. most sikerült azóta munkát találnom márc elején erre most onnan is elküldtek mert találtak jobbat a helyemre. első kereskedelem második irodai munka. itt állok érettségi, okj emelt szintű vizsga, 3 év tapasztalat kereskedelemben és semmi munkát nem találok elhatalmasodott a hirdetésekben is a sok mlm és jutalékos sza..rságok.
amint most gondolkodom nagyon az egy babysitteri tanfolyam mert imádom a gyereket és szívesen foglalkoznék velük de sokat töröm az agyam hogy milyen terület lenne az amit fel kéne fedeznem amellett, hogy közben egy háztartást kell vezetni itthon és nincs sajnos gazdag nagynénim aki fizeti helyettem a tanfolyamot vagy a villanyszámlát.
ugyhogy tényleg nem csak te vagy elkeseredve!
Azért nem mindegy, hogy milyen megyében laksz. Város vagy esetleg falu?
Amúgy érdekes mert én igaz Pest megyében 2 hónap alatt pályakezdőként találtam munkát. Igaz csak egy eladóit egy butikban, de 100-on felül fizetnek. Mellesleg nekem sok ismerősöm panaszkodik, hogy nem talál munkát, felajánlottam, hogy segítek, hogy felvegyék őket a butikba egyből nem volt olyan fontos a munka....
Azért,mert TE ezt tapasztaltad,attól még van,aki szeretne dolgozni,nem is egy ember!Szóval,mert Neked szerencséd van,nem kell lehurrogni másokat,mert fordulhat ám a kocka!Tudod,pótolhatatlan ember nincs!Amúgy ilyen kis porfészkekben tényleg nehéz,a gyárakban leépítenek,külsősöknek lapát,városba,40 km-re azt veszik fel,aki helyi,mert neki nem kell útiköltséget téríteniük.
Ismerős a helyzet,de persze elszólni nagyon könnyű azt,aki ebben a helyzetben van.nagyon sok ,,lusta" ember van most az országban,tudod.Valószínűleg én is azért keresek hiába,mert szimplán lusta vagyok.Azok szerint,akiknek van munkája.Könnyebb utálkozni,mint egymásnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!