Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Meggondlni magunkat interjú...

Meggondlni magunkat interjú előtt?

Figyelt kérdés
Volt veletek olyan, hogy leadtatok egy jelentkezést később behívtak, de meggondoltátok magatokat? Akár a cég, munkakör, egyéb dolog miatt?
2017. márc. 20. 17:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Volt. Szóltam nekik, hogy bocsi, már nem aktuális, nem megyek interjúra. Nem nagyon sírtak utánam, már hozzászoktak, hogy nem mindenki megy el az interjúra a jelentkezők közül.

Volt egy időszak, amikor fontos volt hamar új munkát találnom, ezért rengeteg helyre elküldtem az önéletrajzomat. Jöttek is a hívások, de egyrészt időm sem lett volna mindre elmenni (dolgoztam mellette), másrészt a rosszabbakkal úgy voltam, hogy á, mégse, csak felvesznek egy jobb helyre, mert sokkal több visszajelzést kaptam, mint gondoltam.

2017. márc. 20. 19:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Pont ma történt. A héten utazhattam volna egy munkahelyre,sikerült minden, de meggondoltam magamat és inkább visszatáncoltam. A lakhatás miatt elsősorban, munkásszálló, többed magammal. Nem úgy képzeltem el, hogy "lóistállóban" fekszek, kelek.
2017. márc. 20. 22:02
 3/4 A kérdező kommentje:
most nekem is volt ilyen. Jó szokás szerint sosem közlik hogy pontosan merre lenne a munkavégzés, és van hogy válasz email ben pontosítják hova is kell menni....
2017. márc. 21. 15:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze, máshol olyan ajánlatot kaptam, amit nem tudtak volna trompfopni, írtam minden lebeszelt interjuval kapcsolatban, hogy kosz, de ne számítsanak rám, mert az allaskeresesem aktualitását vesztette. Nem gondolnám, hogy gond van ezzel. Ez nem csak nekem verseny de a munkáltatóknak is értem...
2017. márc. 22. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!