Mas is ilyen bena az elejen az allasinterjukon?
Figyelt kérdés
Teljesen el vagyok keseredve, meg csak nehany interjum volt, de olyan szinten ki tudnak billenteni az egyensulyombol trukkosebb kerdesekkel, hogy csak hebegek-habogok ossze vissza, es egy epkezlab mondat nem jut eszembe. Ami pozitiv es jo dolog bennem es ki tudnam emelni, az se megy,mert a stresszhelyzettol nem tudom a maximumot teljesiteni. Pedig keszulok, ahogy kell, csomo peldat neztem, olvastam, utananeztem a cegnek stb, tehat nem keszules nelkul megyek az interjura,de ha ott vagyok, mintha valami blokk lenne a fejemben es ertelmes mondatok nem jutnak eszembe. Egy baratnom azt mondta, hogy ne izguljak, ebbe is bele kell jonni, hiszen ez egyfajta speckosabb tipusu vizsgahelyzet, meg kell tanulni a technikakat, par ilyen utan gyakorlotabb lesz az ember, de en olyan izgulos vagyok, hogy ketlem hogy valaha ezen tul tudok lendulni.Nektek milyenek voltak az elso interjuk?2017. febr. 15. 13:41
1/7 anonim válasza:
Én is ugyanilyen voltam az elején. Jól mondja a barátnőd, bele kell jönni. Járkálj el olyan állásinterjúkra is, amik annyira nem fekszenek, hogy ott is gyakorold a helyzetet. Sok sikert!
2/7 anonim válasza:
Egy részről bele kell jönni, másrészt viszont ne kamuzz össze vissza és ne betanulj valami szöveget, hanem add magad és válaszolj őszintén a kérdésre. Akkor nem tudsz leblokkolni.
3/7 anonim válasza:
Lehet jogàszlànynàl is ez a hiba..
Egyébként szerintem is a sok "magolástól" lehetsz merev. Ha lazán kezeled a dolgot nem stresszelsz be. Azt meg csak úgy tudod, ha nem kényszeres a megfelelésed vagy nem betanult szövegeid vannak.
4/7 anonim válasza:
Ezért találták ki az állásinterjút, hogy már ott kiderüljön, hogy mennyire vagy alkalmas az adott munkára. Ez nem csak a munkáltatónak fontos, hanem neked is. Ha az állásinterjút is szétstresszeled, és olyan a munka is, akkor valószínűleg úgysem húznád sokáig. Meg kell nyugodnod, próbáld meg lazábban venni, úgy minden könnyen megy. Mondanám, hogy veress be egy pálinkát előtte, csak az kicsit fura lenne, ha éreznék rajtad az alkoholt :)
5/7 anonim válasza:
Áruld már el, mi a fene az a trükkös kérdésözön, amitől így bereccsentesz állásinterjún...
6/7 anonim válasza:
Nekem csak olyan volt, hogy nagyon szerettem volna megkapni a munkát és azért stresszeltem be.
De ez is csak az elején, most már laza vagyok, szerintem ez is a siker titka.
7/7 anonim válasza:
Én ma voltam interjún nyugodtan mentem oda de valamiért el kezdtem stresszelni és hebegni habogni! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!