A HR-eseknél rossz pont, ha valaki nem informálható le Facebook-on?
Figyelt kérdés
Mert idegennyelvű nem láthatják a megosztásait, képeit, vagy közben letiltotta a HR-est (akár rögtön az interjú után).2017. febr. 18. 07:51
1/6 anonim válasza:
Szerintem leszarják, ako azzal állna nekem, hogy nem tudott FB-n megnézni (minden el van rejtve), kiröhögném a francba.
2/6 anonim válasza:
Az USA-ban volt egy ideig szélsőséges divat, hogy akár ott helyben megkértek, hogy az interjún lépj be a FB profilodba, és mutasd meg, hogy milyen vagy.
De ott is ahogy írtam ez szélsőséges példa volt, amit felkapott a média, és nem napi gyakorlat, csak valahogy a fejekbe már az került be, hogy a HR-sk minden titkárnőt és árufeltöltőt C típusú nemzetbiztonsági átvilágításnak vetnek alá...
3/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, idegennyelvű helyett idegenek akart lenni.
2017. febr. 18. 14:31
4/6 anonim válasza:
Ha ez bárhol is rossz pont, akkor az egy olyan hely ahova nem érdemes nyugodt szívvel menni dolgozni. Ha szóvá teszik, akkor szimplán csak meg kell mondani, hogy ez magánügy, nem tartozik a munkádhoz. Ennyi erővel akár a lakásodba is beleshetnének, nincs e egy két rasszista kép a faladon, vagy szelektíven gyűjtöd e a szemetet. :D
5/6 anonim válasza:
Lecsekkolni face en nem etikus. Ha jol tudom tiltott is.
6/6 anonim válasza:
Nem hinném hogy rosszpont.
De a névről megkeresnek. ( biztosan )
Azt nem tudom, ha csak ismerőseim láthatják az üzenőmet, akkor is látják- e??..
Gyanítom, látják.
XY több is, rámtalált, és bejelölt...
akkor hogy van ez??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!