Ha megkérdezi az interjúztató, milyen fizetést gondoltam magamnak, hogy válaszoljak, hogy az jöjjön ki belőle, hogy szeretném, ha ő tenne árajánlatot?
Én azt mondanám, hogy pont annyit, mint az ő fizetése. Aztán meg elküldeném a jó anyjába. Remélem, sosem keröl9k olyan helyzetbe, hogy HR-essel kelljen beszélnem.
Neked is csak azt tudom javasolni, hogy ne akarj neki mindenáron megfelelni. Éreztesd vele, hogy számodra ez a munka nem olyan fontos.
Maximálisan egyetértek az első válaszolóval.
Nem is értem hova jutott ez az ország, hogy egy Hr-es dirigál, meg lehet alkudozni xd. Számomra olyan komolytalan, link egy dolognak tűnik az ilyen .
Egyetértek a 7-es válaszolóval. Nyilván van egy elképzelésed, hogy adott munkaterületen mi a fizetési sáv (ha nincs, akkor keresgess kicsit a neten a témában). Nyilvan azt is tudod, hogy neked mennyi a tapasztalatod...és mennyit is szeretnél keresni...ezek az infók alapján illik tudni beárazni magad.
Ha jó vagy és arra vársz, hogy a cég tegyen ajánlatot, akkor biztos lehetsz benne, hogy kevesebbet fogsz kapni, mint amennyit egyébként egy jó emberért hajlandok lennének adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!