Mit gondoltok a jobangel nevű blogról?
Figyelt kérdés
jobangel.blog.hu a címe. Jó tanácsokat ad szerintetek? Tényleg így gondolkodik egy HR-es, így kielemzi a jelentkező minden szavát?2015. okt. 16. 22:26
1/5 anonim válasza:
Szerintem jo. Nem tudom mi haszna belole de még emailben is segitett. Bár ez regebben volt, mert lehet, hogy azota annyi emailt kap amire keptelenseg egyesével valaszolni.
2/5 anonim válasza:
Szerintem jó blog és segítőkész a blogger. Írom ezt úgy, hogy nem vagyok álláskereső és tényleg csak kedvtelésből olvasom a blogját.
Viszont azt érdemes szem előtt tartani, hogy nem minden magyar cégnél olyan a vállalati kultúra, mint amik említve vannak a blogban.
3/5 anonim válasza:
jó a csaj, de nagyon naív, a valóságban soxor nem úgy működnek a dolgok, ahogy ő leírja....
4/5 anonim válasza:
Egyaltalan nem tunt naivnak szemelyes levelezesben.
5/5 anonim válasza:
A valóságban teljesen máshogy van,mint ahogy ő írja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!