Mit gondoltok, egy nemzetközi ügyvédi irodában mennyit lehet keresni recepciósként?
Utolsó körre hívtak be, a fizetési igényről még nem esett szó. Nem szeretnék túl alacsonyat mondani, de nyilván extra magasat sem, tisztában vagyok azzal, hogy nem ez a legmenőbb állás a világon.
Felsőfokú végzettséget kértek, és az angol nyelv legalább erős középszintű tudását. Klasszikus recepciós feladatok egy kb. 40 fős cégnél.
1. Milyen felsőfokú végzettség?
2. Az angolon kívül más nyelv?
3. Szakmai tapasztalat? Referencia?
4. Dekoratív,ápolt,fiatal nő vagy?
Én 120 + caffetéria + útiköltség-et mondanék minimum. Esetleg reprezentációs költségek. (fodrász,körmös,ruha,)
Ez utóbbi hülyeségnek tűnhet,de matekozz! Ilyen helyre kell a rendszeres fodrász,kozmetika,rendes ruha ami pénzbe kerül.
Ugyan nem nemzetközi irodában voltam, de ügyvédi iroda az is...
A recepciós minimálbér körül keresett, de ő nem beszélt nyelveket. Neked szerintem is a 100-120 körüli lenne a reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!