Hogyan döntsek? Melyiket válasszam a kettő közül?
Mindig is az volt az álmom, hogy majd egyszer suli után leköltözök mamámhoz, vidékre és írónő leszek. Azonban imádom a filmeket és hát igen, én is színésznő szeretnék lenni AMERIKÁBA. Tudom sok mindenki álmodozik erről. Főleg az akció filmek érdekelnének. Nagyon szeretnék színésző lenni, de nekem fontos a családom és hát félek, hogy ha kimegyek szerencsét próbálni akkor ........nem szeretném ha baj történjen velük. Ha pedig nem mennék ki akkor egész életembe bánnám.
Mi tévő legyek???
21/ L , barna haj, barna szem kb. 170cm- most érettségizek ( nem gimibe járok,hanem 5 évesbe és hát egy évvel tovább jártam oviba, egészségügyi okból ), 6 nyelven beszélek, karatézok és a hobbim az írás, fesményeket festek, főzök és lovagolok :)
itthon elmész egy való világba és megvan a média karrier, külföldön meg.... ÁLOM.
"6 nyelven beszélek," Na!!! Akkor viszont tedd félre az álmodozást és erre építs valamit, mert ha ezek nem klingon vagy hasonló, akkor NAGYON lehet rá építeni valami nemzetközi szakmát.
Akartam irni, hogy milyen aranyos vagy, 12 evesen en is ilyenekrol almodoztam, aztan meglattam, hogy 21 vagy....
Ha szineszno szeretnel lenni, elobb itthon kellene probalkozni, de mivel mar reg lejart a jelentkezesi hatarido, igy mar mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!