Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Melyiket válasszam? Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket válasszam? Hogyan döntsek?

Figyelt kérdés

A barátommal eddig nálunk laktunk, a szüleim házának felső szintjén.

Beszálltunk a rezsibe és külön kasszán és konyhán voltunk.

De úgy döntöttünk hogy ez így mégsem egészséges,plusz párom éjfélig dolgozik, kényelmetlen az is hogy mindenki felkel ha bejön a házba stb. plusz 8hónapja itt laktunk és így már költöznénk.

Gyűjtünk saját pici házra, szóval spórolunk, így minden extra luxus pénzköltést kerülünk a párommal.

DE szeretnénk megpróbálni kettesben az éldegélést, hogy milyen ha én főzök egymagam meg maga az érzés hogy kettesben lakunk.

Ez csak időszakos lenne max 5vagy6 hónap, csak hogy megnéznénk hogy érdemes-e utána közösbe beruházni, és megy-e kettesben, mert az úgy másabb.

Eddig az albérletet beszéltük, kerestük szakadatlanul...de persze drágák, meg ugye amit arra költünk azt félre is tehetnénk, de azt mondtuk oké, beáldozzuk.

Viszont kaptunk egy másik ajánlatot is a PÁROM ANYUKÁJÁTÓL akinek van egy saját pici lakása, és amugy is sokat dolgozik és nincs itthon,mert a munkahelyén vagy az élettársánál alszik...és azt a lehetőséget kaptuk,hogy Ő kiköltözik onnan, a mamához (ő is egyedül lakik és amugyis naponta egymásnál vannak) és mi beköltözhetünk az anyukájához cserébe így ugye nem kell albérletet fizetnünk, csak a rezsit, ami hatalmas előny.

Ugyanakkor nekem kellemetlen,hogy megbojgatjuk más életét.

De az anyukája saját maga ajánlotta ezt fel, mert azt mndta idézem:

"ez engem boldoggá tenne, mert én anyagilag nem tudok segíteni, de arra ez jó hogy megpróbáljátok kettesben, és boldogan segítek ebben. Az albérletre szánt pénzt inkább tegyétek a közösbe félre. És szurkolok nektek, és ezzel segítek mert szeretlek titeket és azt szeretném ha menne kettesben nektek"

Nem tudom mit tegyek...a párom azt mondja, mivel az aynukája ajánlotta fel és ketten leszünk, próbáljuk meg, ne dobjunk ki felesleges havi 60-80ezret albérletre.

Teljesen be vagyok parázva és nem tudom hogyan döntsek

2016. márc. 22. 09:39
 1/10 A kérdező kommentje:

az albérlet, amit találtam havi 60ezer+rezsi és csak 36nm. de itt van és közelebb lenne a munkahelyeinkhez is.

És 1éves a bérleti szerződés. de mi csak 6hónapra szeretnénk, így a tulaj fleljebb nyomhatja az rakat még ha bele is megy....

Ezzel szemben az anyukája lakása ugye csak rezsis,így az albérletre szánt bérleti díjat félretehetnénk. sokkal nagyobb, ismerjük a szomszédokat is, viszont az messzebb van 4-5km-rel

2016. márc. 22. 09:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
El kell fogadni anyu ajánlatát, de fell készülni, hogy bármi történhet, és vissza kell sürgősen költöznie, ezért hosszú távra ott nem érdemes tervezni.
2016. márc. 22. 09:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem kérdés, évi 720 ezret megspóroltok. Anyunál amíg csak lehet, egyébként azaz 5km meg semmi...

Hülyék lennétek nem élni vele, így azért előbb összegyűlhet egy házra való :)

2016. márc. 22. 09:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Örülj, hogy normális anyósod van, és fogadd el az ajánlatát. :D
2016. márc. 22. 10:04
 5/10 Költőnő? ***** válasza:
100%
Arra a pár hónapos próbaverzióra tökéletes lesz.
2016. márc. 22. 10:05
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Elfogadnám simán. Nem ti kértétek..
2016. márc. 22. 12:23
 7/10 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat.

Ugy dontottunk hogy elfogadjuk.

Es az alberletre szant penzt havonta egy nyithatatlan dobozba gyujtjuk majd :)

2016. márc. 22. 15:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Na elkoltoztetek mar.? :)
2016. márc. 28. 22:01
 9/10 A kérdező kommentje:
Vasarnap koltozunk:)
2016. márc. 29. 11:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok, gratulalok.:) !
2016. márc. 29. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!