Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nemtom melyiket válasszam pls...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtom melyiket válasszam pls help hogy jól döntsek?

Figyelt kérdés

van 2 lány nagyjából egyforma távolságra laknak tőlem nos leírás róluk.

1. 18 éves már 9 pasilya volt már egyszer el is jegyezték akkor jófej csak hát szomorú mivel magányos ja és gyógyszereket szed amit nem árult el hogy mit és mire.. és nekem nagyon tetszik külsőleg csak hát zavar hogy már 9 pasilya volt és tapasztalt pasit szeretne de én nem vagyok túl tapasztalt és félek hogy mivan ha nemtom őt boldoggá tenni:/ de bejövök neki mert mondta hogy neki kellek meg rohadt jó pasi vagyok.Meg szeret bulizni is én meg nem én inkább uthonülős vagyok:D Vele még nemtom mikor most vmi buliba megy hétvégén utána megint vmi dolga van:S...

2. 16 éves és még nem volt barátja én lehetnék az első barátja:) ő is szintén bejön nekem nagyon tetszik aranyos jófej és tudok vele nyíltan bármiről beszélni sőtt ő is megbízik benem. A személyisége is nagyon bejön. Jah és kezd megszeretni oda van értem nagyon viccesnek jófejnek tartés ugyan azok a nézetei mint nekem mármint egy komoly kapcsolattal kapcsolatban:D. Igazság az hogy jobban hajlokfelé de nem akarom a másikat megbántani.Ő sem szeret bulizni és ő is otthonülős:D Vele jövőhéten szombaton tudok találkozni aztán ha jólmegy minden akkor hetent tudunk találkozni:)

Szerintetek melyikkel járnék jobban? Én szerintem a 2.al de hát nem tom még a szülein függ azt mondta mivel szigoru az apja és még nem mondta el neki.

én 19 vagyok és nem tudok dönteni egyébként még azt sem tom hogy az elsőt mennyire zavarná hogy én még nem feküdtem le senkivel még nem mertem megkérdezni:S De a másodiktól már megkérdeztem és őt nem zavarja ő is az még.. tehát sztetek meliket válaszam? Csak hogy biztosan tudja mert igazság az hogy a 2.at szeretném de mivan ha vele meg nemjön össze? vagy vmi elrontok? ettől félek nagyon:S hogy elrontok vmit...

Nem kérek sértő és gúnyos megjegyzéseket ha kérhetem köszi a hasznos válaszokat előre is:)...

2010. szept. 9. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:
46%

Ha r*bancot akarsz magad mellé, akkor 1. Ha szerető, hűséges barátnőt akarsz, akkor 2.

21/L

2010. szept. 9. 19:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Válaszd a másodikat.
2010. szept. 9. 19:40
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem egyértelmű...2
2010. szept. 9. 19:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Első ribi, 2. tini még. DE a 2. inkább, bár szerintem külső alapján dönts melyik tetszik jobban, mert belsőre mindkettő bejön. Viszont ha a kevésbé szépet választod, mindig elő fog jönni a másik arca.
2010. szept. 9. 19:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Én már a gyógyszerek miatt sem választanám az elsőt.
2010. szept. 10. 10:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ha valakit érdekel a 2.at választottam:D
2010. szept. 10. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!