Melyiket válasszam? Szükségem lenne egy kis segítségre, hogy helyesen döntsek!
Most leszek 11-es egy gimiben és faktot kéne választani szeptemberben. Az a problémám, hogy nem tudom, hova menjek.
Az egyik lehetőség az ELTE-BTK Keleti nyelvek és kultúrák-japán szakirány, ugyanis ezzel japán tolmács lehetnék, amivel rengeteget kereshetnék, de ez a szak csak emiatt vonzó számomra.
A másik lehetőség az MPANNI Konduktor szaka. Ezt azért választanám, mert szeretnék segíteni a beteg gyerekeken, és mert én is jártam kiskoromban a Petőbe tornázni, mert nekem is voltak problémáim. A baj csak az, hogy a konduktorok tudomásom szerint közalkalmazotti fizetést kapnak, amiből ugye elég nehéz lenne megélni.
Mégis melyiket válasszam? Ez egy hatalmas dilemma számomra, mert nem tudom, melyik lenne a helyes döntés! Légyszi segítsetek!
Előre is köszönöm!
teljesen igazad van. pont az a baj, hogy olyan munkát szeretnék csinálni, amivel jól keresek, és amit szeretek is, de úgy tűnik, ez a kettő esetemben összeegyeztethetetlen... :S
amúgy majd ki szeretnék menni külföldre is. ott jól keresnek a konduktorok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!