Már nagyon régóta odavagyok a harcművészetekért, és a Katanák szerelmese vagyok. Régi álmom hogy forgatni is tudjam. Viszont mindig is felnéztem azokra az emberekre akik bírnak játszani valamilyen hangszeren. A gitárt különösen menőnek tartottam mindig. És most úgy néz ki hogy az egyiket elkezdhetem komolyan tanulni. De sajnos CSAK az egyikre lehet lehetőségem. Pénz sincs mind2-re és időben is üti egymást. Szerintetek melyiket válasszam? Ti melyiket választanátok a helyemben?
15/F
2013. szept. 20. 19:29
1/9 Mirk válasza:
A gitárt. A zene csodálatos dolog, amivel másoknak is örömet szerezhetsz és akár meg is élhetsz majd belőle.
Én is odáig vagyok, a késekért, kardokért, harcművészetekért, de akkor is a zenét választanám.
2013. szept. 20. 19:44
2/9 anonim válasza:
Gitár :)
2013. szept. 20. 19:47
3/9 anonim válasza:
Nehéz kérdés mert neked kéne érezni melyik a fontosabb. A zene a léleknek tesz jót, a sport a testnek. Neked kell tudni melyik segít jobban kikapcsolódni. :)
2013. szept. 20. 19:48
4/9 anonim válasza:
Juj, szegény. Én se tudnék választani. De talán a gitár némileg ésszerűbb, aztán lehet hogy lesz még lehetőséged harcművészetekre. Csak ne hanyagold el közben a fittséged. Válassz más mozgásformát, mondjuk fuss vagy valami ilyesmi. És közben meg mehet a gitár. Aztán ha később adódik megint lehetőséged a harcművészetre, akkor az is simán menni fog. Sok sikert kívánok neked, azért írd majd meg hogy melyiket választottad és hogy megy! :)
2013. szept. 20. 19:57
5/9 anonim válasza:
Húú hát akkor egyedül leszek (xD): Én is odavagyok a katanákért és egyéb harcművészetekért és gitározni is nagyon szeretnék. Én a harcművészetet választanám de csak azért mert bot fülem van és nem tudnék megtanulni gitározni xDD
2013. szept. 20. 20:11
6/9 anonim válasza:
# 5- Most már nem vagy egyedül. Én is a harcművészetet választanám.
2013. szept. 20. 21:02
7/9 anonim válasza:
Egy kis gyűjtögetéssel vehetsz magadnak egy egyszerű gitárt, és otthon is megtanulhatod az alapokat, netről, könyvekből, autodidakta módon. Ilyen módon mondanám én inkább a harcművészetet.
2013. szept. 20. 22:34
8/9 anonim válasza:
"Viszont mindig is felnéztem azokra az emberekre akik bírnak játszani valamilyen hangszeren. A gitárt különösen menőnek tartottam mindig."
Látszik, hogy ez nem a te "álmod", hanem másé. Azért ne gitározz mert a sok kis életművész ezzel csajozik. Inkább a harcművészetet válaszd ha az érdekel régebb óta.
2013. szept. 21. 11:31
9/9 A kérdező kommentje:
Harcművészetet választottam edzés szinten, de gyűjtök egy gitárra és tervezek magamtól tanulni. (Erősen befolyásolt hogy vihetek magammal minden edzésnapon fakardot bárhova ha elő nem veszem :3 )
Egyikkel sem akarok nagy pályafutást leélni igazából. Valójában illusztrátor akarok lenni, de ezt találtam a legjobb módnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!