Ha az állásinterjún közlik, hogy kissé karótnyelt vagy?
Figyelt kérdés
Ma voltam egy cégnél 2. fordulón. Az interjú közepe táján közölte az egyik interjúztató, hogy a korosztályomhoz képest sokkal komolyabb vagyok (24 éves vagyok). Megköszöntem, mert én erre büszke vagyok, erre azt mondta, hogy kissé karót nyelt vagyok, majd arról érdeklődött, hogy szoktam-e bulizni járni, esetleg koncertekre.
Szerintetek miért kérdezgetett ilyeneket? Miért baj az, ha valakinek 24 évesen nem a buli áll az élete középpontjában és komolyabb az életfelfogása, mint a korosztályának?
2017. márc. 7. 12:56
21/21 anonim válasza:
"hogy kissé karót nyelt"
Itt mondtam volna, hogy köszönöm a lehetőséget, ebben az esetben keressenek maguknak akkor egy party arcot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!