Az a helyzet, hogy a szüleim egyetlen forinttal sem tudnak támogatni. Gondolkoztam több dolgon is, de egyszerűen nem tudom, hogy miből éljek meg...nem akarok prosti lenni.. A diákmunka meg még kajára sem lesz elég. Másfelől meg akkor mikor tanulok? Hálás lennék ha lenne ötlete valakinek...
Menj dolgozni, tanulj estin vagy levelezőn. Sokan szerezték már meg a diplomájukat munka mellett.
2017. márc. 5. 17:22
4/32 anonim válasza:
Engem sem támogattak. Nappal iskola, éjjel+hétvégén munka és tanulás, meg napi 2-3 óra alvás. Iskolai szünetekben több alvás jutott. Fárasztó, de végig lehet csinálni. Én egy félévet se csúsztam, ellentétben sok olyan emberrel, akiknek mindent a hátsójuk alá toltak a szülők.
2017. márc. 5. 17:24
5/32 anonim válasza:
a gyerekem heti 20 órát dolgozott a westendben, egy üzletben (nem iskolaszövetkezet, hanem munkaviszony), havi 90-et kapott...plusz havi 8 erzsébet, ajándékcsomag karácsonyra, havonta ingyen a cég termékéből valamennyi, plusz kedvezmények...
most az aldiban pénztáros, szintén heti 20 óra, ott is megvan ennyi.
2017. márc. 5. 17:26
6/32 anonim válasza:
Camos munkák is jól fizetnek. Fontold meg!
2017. márc. 5. 17:28
7/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az a baj,orvosit nem lehet letolni estin. Ha a nap nem 24 hanem 50 órás lenne, jobb lenne. Mert ugye marha sokat kell tanulni, és akkor dolgozni is tudnék eleget. De bárkinek van ötlete várom! :D
2017. márc. 5. 18:03
8/32 anonim válasza:
4. vagyok. Ugyan nem orvosira, hanem vegyészmérnökire jártam, de nálunk is elég sokat kellett tanulni. Oké, lehet nem annyit, mint egy orvosin. De a lényeg, hogy be kellett járni rendesen órákra, hétről hétre tanulni kellett, nem ilyen nullszakma volt, aminél egész évben szabad vagy és csak a vizsgaidőszak előtti 1 hétben kell tanulni. És tudtam mellette dolgozni. Meg nem mondom, heti hány órában, 20-30 körül valahogy.
2017. márc. 5. 18:16
9/32 anonim válasza:
Szia.
Hülye ötletek is jöhetnek? Hozzám költözöl és elvégzed néha a házimunkát amit én még ritkábban végzek el, amellett segítesz az otthon végezhető melómban. Az egyszerűbb csomagolás, árúösszerakás, stb esetleg időnként hétvégi délelőtti segítség. Cserében koszt, kvártély. No szex. Feltéve ha lány vagy, Budapesten.
Üdv
2017. márc. 5. 18:19
10/32 anonim válasza:
Diákhitel. Nyári munkával meg mindig visszafizeted, minimális összeget kamatozik nyárig.
Vagy elmész dolgozni 1-2 évet és jövőre kezded az egyetemet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!