Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudnátok érveket felsorolni,...

Tudnátok érveket felsorolni, hogy miért rossz munka a prostitúció?

Figyelt kérdés

Mint minden munkakörnek, vannak negatív oldalai is, nem is létezik olyan munkakör, aminek ne lennének negatív oldalai, de ha mérlegre tesszük MINDKÉT oldalt, akkor tud bárki is ennél jobb munkát?

- Aki nagyon intelligens és tehetséges és ösztöndíjjal vagy családi háttérrel elvégzett egy olyan egyetemet, ahol kényelmes irodai munkával megkeres havi félmilliót Magyarországon, azok száma a társadalom maximum 5%-ára tehetők.

- Ahol olyan erős anyagi háttér van, hogy egy életet ledolgozhat egy alulfizetett helyen, mert csak zsebpénz kell neki vagy dolgoznia sem kell csak ha valami drágább dologra szeretne költeni, ők sincsenek túl sokan.

Az átlag ember, a pórnép a 0-ról vagy kicsivel többről indul, aki hibázott, az mínuszról.

Prostituáltként az ember érettségivel (nem kötelező, de nem árt ha azért intelligens az ember, el tud beszélgetni a kuncsaftokkal, esetleg idegen nyelveket tud) havi félmilliót megkereshet Magyarországon, külföldön többszörösét.

Gyomor kell hozzá? Igen! Melyik munkához nem kell? Amihez nem kell, ahhoz fizikai erő kell vagy monotóniatűrés. Gondolom mindenki ismeri a csavargyáros viccet.

Még a külföldi munkához is szerencse kell és több, mint félmilliós kezdőtőke. És ott még rosszabb munkákat kapsz.

A lenézést meg egyáltalán nem értem, irigység szüli, mert gyönyörű nőknek sokmilliós vagyonuk jön össze 30 éves korukra és még idejük is van élvezni. Ezzel semmilyen más munka nem tud versenyre kelni, talán az üzletkötői vagy politikai, de ott sokkal többet kell dolgozni a sikerért és nem biztos annyira. És ott is ugyanúgy ott a stressz és minden olyan tényező, ami az emberekkel való munkavégzés hátránya. A pszichológus is kiég egy idő után. Csak ő közel sem keres annyit és sokkal többet tanul.

Ennyire korlátoltak az emberek, hogy nem fogják fel ennek a munkának a mindenhatóságát, vagy ennyire álszentek?

2017. febr. 16. 17:23
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Érzelem nélkül pusztán pénzért lefeküdni akárkivel? Közben meg amúgy is, mi van, ha full kellemetlenül érzi magát? Szerintem tök rossz lehet. Egyébként durva, meg nehéz is összehasonlítani az éhezéssel és kampeccal. Hogy ezt a kettőt mérlegelni, egyazon mérlegre rátenni. Ez mindenképp nehéz lehet, hogyha valakinek már annyira kéne a kajára, hogy ezen is elgondolkodik, és a végén még ha be is vállalja. Durva. Nagyon durva. Én ezt főleg kényszerhelyzetként és egyetleg szóbajöhető megoldásként tudnám valakinél elképzelni. Szerintem tök rossz lehet. Mert nem is feltétlenül élvezi, sőt, szinte tutkó nem, aki csinálja. Mert szerintem aki ezt vállalja, ezt az utat választja, az általában kényszerből teheti.
2017. márc. 9. 22:33
 32/32 anonim ***** válasza:

Nagy tévedés, hogy kényszerből teszik :D

A pénzért megy... a lakásos csajok nagyrésze luxuséletszínvonalat tart fent ebből. BMW, kokó hétvégente, Ibiza stb... 30 éves korukra nem marad belőlük semmi. Ez egy spirál.

Rengeteg csaj van a piacon, tényleg iszonyú nagy a forgás. Néha megnézem a prostikeresőket, és pár hétre rá már teljesen új lányok is vannak.

Biztosan vannak akiket kényszerítenek... de többek csak az életszínvonalért csinálják. 10-15 perc dugás egy idegennel 15000 Ft-ért?

2017. márc. 10. 00:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!