Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudnátok érveket felsorolni,...

Tudnátok érveket felsorolni, hogy miért rossz munka a prostitúció?

Figyelt kérdés

Mint minden munkakörnek, vannak negatív oldalai is, nem is létezik olyan munkakör, aminek ne lennének negatív oldalai, de ha mérlegre tesszük MINDKÉT oldalt, akkor tud bárki is ennél jobb munkát?

- Aki nagyon intelligens és tehetséges és ösztöndíjjal vagy családi háttérrel elvégzett egy olyan egyetemet, ahol kényelmes irodai munkával megkeres havi félmilliót Magyarországon, azok száma a társadalom maximum 5%-ára tehetők.

- Ahol olyan erős anyagi háttér van, hogy egy életet ledolgozhat egy alulfizetett helyen, mert csak zsebpénz kell neki vagy dolgoznia sem kell csak ha valami drágább dologra szeretne költeni, ők sincsenek túl sokan.

Az átlag ember, a pórnép a 0-ról vagy kicsivel többről indul, aki hibázott, az mínuszról.

Prostituáltként az ember érettségivel (nem kötelező, de nem árt ha azért intelligens az ember, el tud beszélgetni a kuncsaftokkal, esetleg idegen nyelveket tud) havi félmilliót megkereshet Magyarországon, külföldön többszörösét.

Gyomor kell hozzá? Igen! Melyik munkához nem kell? Amihez nem kell, ahhoz fizikai erő kell vagy monotóniatűrés. Gondolom mindenki ismeri a csavargyáros viccet.

Még a külföldi munkához is szerencse kell és több, mint félmilliós kezdőtőke. És ott még rosszabb munkákat kapsz.

A lenézést meg egyáltalán nem értem, irigység szüli, mert gyönyörű nőknek sokmilliós vagyonuk jön össze 30 éves korukra és még idejük is van élvezni. Ezzel semmilyen más munka nem tud versenyre kelni, talán az üzletkötői vagy politikai, de ott sokkal többet kell dolgozni a sikerért és nem biztos annyira. És ott is ugyanúgy ott a stressz és minden olyan tényező, ami az emberekkel való munkavégzés hátránya. A pszichológus is kiég egy idő után. Csak ő közel sem keres annyit és sokkal többet tanul.

Ennyire korlátoltak az emberek, hogy nem fogják fel ennek a munkának a mindenhatóságát, vagy ennyire álszentek?

2017. febr. 16. 17:23
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
25%

Akihez én járok havi 2-er, nála 30 perc 10 000Ft extrák nélkül, óra 15 000Ft, mindenféle kieggel felmehet 40 000-re.

Mivel 30-ra fizetek be, ezt az időt nem fogom beszélgetésre pazarolni, tehát ha jó csaj vagy veled sem fognak beszélgetni!

Heti 6 napon normál áras, vasárnap +50% mindenre, nézőközönség +50% fejenként, 2,5-3 hetet dolgozik havonta, napi 8 órában, 3 héttel előre egyeztetni kell az időpontot.

Ez bőven túllépi a vágyaid összegét, ha csak 30 perces befizetést veszel óránként, az napi 80 000, havi 1 600 000Ft, adózásról kérdezd meg a könyvelődet, vagy a futtató edződet :)

2017. febr. 17. 07:19
 12/32 anonim ***** válasza:
15%

Egy kis kieg. a sokak által emlegetett kiégésről, párkapcsolatban, főleg az elején mikor tombol a szerelem naponta átlag 6-or szeretkeztem a barátnőmmel.

Egy prosti pedig átlag napi 8 pasival csinálja. Szerintem ez nem olyan húh, de nagy eltérés (+2 aktus), főleg ha szereti is amit csinál.

2017. febr. 17. 07:25
 13/32 anonim ***** válasza:
77%
Ja, csak a párodat szereted és akkor szexelsz vele, amikor mindketten akarjátok, nem pedig kényszerből.
2017. febr. 17. 08:05
 14/32 anonim ***** válasza:
35%
Én nem akartam írni, főleg azért mert ez egy régi felhasználó baromi kevés százalékkel, de azért mégis úgy érzem hogy muszáj. Mert te azt hiszed, hogy a havi félmillió az egy olyan extrém összeg amiért megéri prostinak lenni. És a többmilliós vagyont is írtad ami nem is sok. Elárulom neked a havi félmillió az nagyon messze van a gazdagságtól. Az is furcsa, hogy a sokmilliós vagyont írod fel példának. Nekünk is kb 80 millió a vagyonunk mégsem érezzük magunkat egyáltalán gazdagnak. Azt írod még, hogy milyen munka jobb? A leggazdagabb Magyaroknak egy év alatt 10 milliárddal is nőhet a vagyonuk az ország legjobb prostija ennyit tuti nem szed össze. Persze egy szegény embernek lehet, hogy ez az egyetlen út de egy elég gazdag üzletember ezerszer annyi pénzt szerez mint egy jó prosti. Azok az adatok (összegek) amiket leírtál, hogy miért éri meg nagyon kevesek ahhoz, hogy megérje. Persze egy szegény lánynak soknak tűnik de nem az.
2017. febr. 17. 09:45
 15/32 anonim ***** válasza:
19%
#12: Napi átlag két vendégem van és így is megvan a havi 600 ezer.
2017. febr. 17. 10:51
 16/32 anonim ***** válasza:
48%

Egy normális programozó IT-s kezdőfizu 300 nettó, amit pár év alatt 600-800K nettóra feltornázol simán. Ezek magyar fizuk, külföldön egy jó mérnök, programozó 1 1.5 millió felett keres.

... és akkor nem hegesedik el a puncim es a segglukam a sok f...sztól. Folyamatosan előrelépek szakmailag, fejlődik az önéletrajzom. Olyam szintű a fejlesztőhiány, hogy a szakmaialag gyengéket is felveszik. Veled ellentétben lesz nyugdíjam, és rendes bejelentett meló, nem a NAV-tól vagy a striciktől kell fossak folyton. Attól sem kell féljek, hogy a maffia betalál, mert jól hoz a puncim. Nehogy azt hidd, hogy a keménylegények nem teszik rád a kezüket ilyen jövedelem mellett... nem fogsz te sokáig szólózni, mert nemsokára felcsenget két rommá gyúrt cigánylegény, és kénytelen leszel állásinterjúra menni a P.I.M.P. Bt-hez, különben Joker mosolyt nyesnek pillangóval a csinos pofikádra.

Te mit fogsz beleírni az önéletrajzodba ha netán kezd csoffadni a vaginád és megfogyatkoznak a vendégek?

5-10 évig munkanélküli voltál, de 8465 a f..sszámod? :D

2017. febr. 17. 13:09
 17/32 anonim ***** válasza:
53%
inkább trógerolok egy gyárban, minthogy vén f**okat szopkodjak.
2017. febr. 17. 18:05
 18/32 A kérdező kommentje:

Látom, félreértettetek. Ezt is lehet többféleképpen űzni. Van a kamionparkolós, utcasarki. Van a lakásos átlagos diáklány, van a lakásos aerobic edzett testű álomszép szexistennő és van aki ezek közül is csak masszázslány és Torrentét megmasszírozza egy tizesért, sármos pasikkal pedig 30-40 ezerért egy őrületeset szeretkezik. Nem szexel, hanem szeretkezik, mert működik a kémia, mert vágynak egymás testére, a beteljesülésre.

A félmilliót azért írtam, mert annyi anélkül megvan, hogy a mennyiséget túlfeszíteném és koncentrálhatok a minőségre.

Egy üzletember megkeresi a többszörösét, de több millió olyan öltönyös pasi aki üzletember akar lenni nem keres még havi 50 ezret sem, mert túl sok a fóka és kevés a hal.

Az IT egy olyan terület, ahol sok év nagyon kemény tanulás kell, talán még az orvosi pályától is nehezebb, azért fizetik meg. De még ha profi vagy benne is nem tudod szabályozni, mert folyamatos önképzés szükséges miután letelt a napi 8 órád. Egészségtelen napi 8 órát ülni és monitort bámulni is.

Egyébként nem azt mondom, hogy munkanélküli voltam, hanem hogy egyéni vállalkozó voltam és ha annyira szeretnék állami nyugdíjat amit már nem fogok kapni sem én sem te (ha csak nem vagy legalább 50 éves), akkor sima KATA helyett emelt összegű KATA-t fizetnék. De jó lesz nekem az a havi 50 ezer is és valamennyi kuncsaftomnak tudok adni számlát, hogy masszázs szolgáltatást nyújtottam neki.

2017. febr. 18. 15:11
 19/32 anonim ***** válasza:
Veszélyes. Ki tudja ki a kuncsaft. És ha megöl és eléget? Volt már rá példa? Volt bizony!
2017. febr. 18. 16:13
 20/32 anonim ***** válasza:
Nehogy már beadd nekem, hogy napi 3-4 STD szűretlen, összevissza kefélő f..sz (igen pl a HPV simán terjed gumin lecsorgó nemi folyadékokkal) és rothadó fogú szájból kígyózó lefetyelő nyelv, ami sebesre szopkodja a mellbimbóidat, és mélyen befúródik a hüvelyedbe egészségesebb lenne, mint bármilyen értelmiségi kreatív munka 8 óra monitor előtt... márpedig az automatizálásnak hála manapság nagyon sok jólfizető ertelmiségi állás monitor előtt zajlik.
2017. febr. 18. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!