Tudnátok érveket felsorolni, hogy miért rossz munka a prostitúció?
Mint minden munkakörnek, vannak negatív oldalai is, nem is létezik olyan munkakör, aminek ne lennének negatív oldalai, de ha mérlegre tesszük MINDKÉT oldalt, akkor tud bárki is ennél jobb munkát?
- Aki nagyon intelligens és tehetséges és ösztöndíjjal vagy családi háttérrel elvégzett egy olyan egyetemet, ahol kényelmes irodai munkával megkeres havi félmilliót Magyarországon, azok száma a társadalom maximum 5%-ára tehetők.
- Ahol olyan erős anyagi háttér van, hogy egy életet ledolgozhat egy alulfizetett helyen, mert csak zsebpénz kell neki vagy dolgoznia sem kell csak ha valami drágább dologra szeretne költeni, ők sincsenek túl sokan.
Az átlag ember, a pórnép a 0-ról vagy kicsivel többről indul, aki hibázott, az mínuszról.
Prostituáltként az ember érettségivel (nem kötelező, de nem árt ha azért intelligens az ember, el tud beszélgetni a kuncsaftokkal, esetleg idegen nyelveket tud) havi félmilliót megkereshet Magyarországon, külföldön többszörösét.
Gyomor kell hozzá? Igen! Melyik munkához nem kell? Amihez nem kell, ahhoz fizikai erő kell vagy monotóniatűrés. Gondolom mindenki ismeri a csavargyáros viccet.
Még a külföldi munkához is szerencse kell és több, mint félmilliós kezdőtőke. És ott még rosszabb munkákat kapsz.
A lenézést meg egyáltalán nem értem, irigység szüli, mert gyönyörű nőknek sokmilliós vagyonuk jön össze 30 éves korukra és még idejük is van élvezni. Ezzel semmilyen más munka nem tud versenyre kelni, talán az üzletkötői vagy politikai, de ott sokkal többet kell dolgozni a sikerért és nem biztos annyira. És ott is ugyanúgy ott a stressz és minden olyan tényező, ami az emberekkel való munkavégzés hátránya. A pszichológus is kiég egy idő után. Csak ő közel sem keres annyit és sokkal többet tanul.
Ennyire korlátoltak az emberek, hogy nem fogják fel ennek a munkának a mindenhatóságát, vagy ennyire álszentek?
Nem vagyok a qrvázás ellen, én is elmennék néha, ha rá lennék szorulva. Nem ítélem el a prostikat sem, mert win win...
de az kész vicc, ahogy a saját nyomorék lelkiismeretetek nyugtatjátok itt :D hogy mekkora szuper állás a p...nátokból élni, mert büdös volt tanulni pár évet.
Megöl és eléget a kuncsaft? És ha rendőrnek, tűzoltónak vagy mentősnek állok? Ők még annyit sem keresnek. És ha dohánybolti eladónak megyek el és megkéselnek?
Milyen értelmiségi, monitor előtt zajló állást tudok szerezni ami legalább félmilliót fizet és nem kell hozzá diploma?
Tanulni nem büdös, csak van, akinek nincs pénze rá. Van aki otthon gyerekkora óta éhezett, menekülniük kellett albérletből-albérletbe és bármit megtenne azért, ha önálló lehetne.
Ha pedig értelmiségi lennél, kedves 58%-os, akkor azt is tudnád, még ha nem is vagy közgazdász, hogy a kereslet-kínálat határozza meg azt, hogy egy munkáért mennyi fizetést kapsz, nem a munka nehézsége vagy hasznossága.
Ennél fogva a számítógépes értelmiségi munkák a havi 0 Ft + jutalékos munkáktól egészen a milliós nagyságrendekig emelkedhet, de még az átlagfizetéshez is nagyon keményen oda kell tenned magad, vagy a főnök privát prostijának lenned. Ezeknek a munkáknak a legrosszabb az ár/érték aránya pontosan azért, mert szinte minden ember ilyen munkákra vágyik. Teljesen lényegtelen, hogy te többdiplomás mérnök vagy vagy vezérigazgató, a képességeiddel sokkal többet keresnél ha nem másnak termelnéd a hasznot, hanem saját magadnak.
Ahogy az a prosti sem keres jól, aki sricire szorul.
Természetesen diplomás állásra gondolok. Ez fasság, hogy aki szegény nem tanulhat. Több eszméletlen szegény cigánysorról is származó lány ismerősöm van, aki kiemelkedett és diákhitelből tanult. Egyik párhuzamosan kezdte a doktorit velem.
Elég erősen a venture befektetés világában is mozgok, és sok barátomnak van cége, avagy magának dolgozik. Főleg kezdő induló vállalkozások...
Na pont ez az amit nem lehet csak úgy félig csinálni. Minden órád, minden perced a cégedé, és a céged ri...nca vagy. Nem is lehet sokáig csinálni, mert rettentő intenzív 14-16 órás munka. Már ha bejön, mert a kezdő vállalkozások nagyon kis %-a sikeres csak, a többi kudarc. Utána állj fel, ha van egy bukott céged, és eltapsoltál 100M befektetői pénzt. Nagyon keveseknek való ez...
Azt mondom inkább dolgozok egy cégnél megbecsült pozícióban, jó béralku alappal, mint saját cég. Ennyire nem vagyok pénzéhes. Persze te már megszoktad a luxus életed... de én onnan kezdtem, hogy még egyetem alatt 70000/hórt dolgoztam szép lassan felépítve a karrieremet. (Nem csak IT munkáról van szó)
Én akkor is megéltem és boldog voltam amikor minimálbérért toltam a melót gyakornokság után. Pedig ugyan úgy megvolt mindenem, csak ésszerűen éltem. Amikor 800 nettót kapok majd remélhetőleg pár éven belül, akkor is megőrzöm ezt az ésszerűséget.
Felőlem azt csináltok amit akartok, de nehogy már beegyük ezt a szart, hogy a prostitúció jó meló.
5-10 év múlva mit csinálsz? Mit mondasz a leendő férjednek, gyerekeidnek?
Ne akard már lebeszélni... ha jó neki, hadd csinálja.
Nem kell mindenkinek vinnie valamire.
Más dolog, hogy ha tényleg csinálni akarná, akkor nem itt akarná meggyőzni/lebeszélni magát...Már rég kint riszálná a rácsos harisnyában és kacsintgatna a sofőrökre...
Úgy vettem ki a szavaiból, hogy már nyomja... és csak önigazolásért jött ide.
Bár előbb utóbb minden prostit elérnek a strici, kerítők, ónmaffia...
Ne keress itt vàlaszt kérdezõ,bunkó ruppótlan magyarok leszólnak.
Amúgy igen van benne igazsàg amit írsz.
Egyik 25 éves kislàny Marina Parton lakik,Gucciba jàr,Loui Vuitton tàska darabja 400k kb.
Konkrétan akkor k..volkodik amikor akar és azzal akit csak akar.
Mercedese van M osztàlyos,fullos csinos nõ,minden pali õt akarja.
Màsik csaj RS6-os zsír új Audi,vàsàrolgat,24 éves,top10-es.
Konkrétan keresnek egy rakat lóvét,éttermekbe,luxusbàrokba viszik õket,csak néha kell terpeszteni.
Luxusban élnek,meg van mindenük.
Én nõ lennék ezzel foglalkoznék szenvedjen aki akar egyetemmel,munkàval,vàllalkozàssal.
Könnyü meló sok zsé.
Ezt max mi IT-sok tudjuk megkeresni,de még én se tartok ott ahol a 20-n pàr éves csajok akik néha dolgoznak 5-10 percet egy emberrel,csak nyelnie kell.
Munkahelyen is de ott keresi a töredékét.
Jogàsz uncsim nettó 200-ért gürizhet,semmit se ér vele,egy luxuslànynak ez max 1-2 óra alatt meg van.
Ja igen nekünk programozóknak okés,de ehhez elvetemültség kell és én is késõbb engedhetem meg a luxus kecót,az Armani öltönyt,és az Audi A7-t.Azonban se egy orvosnak,se egy közgazdàsznak alapból nem jó.
Egyik marketing MSc-s haverom 28 évesen kap 170ezret.
Kenheti a fejére,balszemem nem nyitom ki ennyiért.Sok nagy menõ vàllakozó is keres 300e-t de õ üzletember,vicc kategória az is,kezdõ kollégàm 350e keres alkalmazottként.
Aki k..nak àll megértem IT-n kivül ez fizet még.
Én mérnökként nem vágyok ilyen luxus nyálverésre. Nem hiszem, hogy attól érezném magam jól, ha Habony Árpiként mászkálnék luxus Armanival meg kokainnal az orromban.
AUDI A7-re se vágyok, bőven elég lenne egy 8mill körüli, vagy 5-6M-ért kapható kisebb 320d BMW.
Eleve olyan ri...nccal nem járnék aki ilyen luxuséletet él.
Gondolj bele, nekünk egyre megy fel a szint, ő viszont ha elér egy kort elkezd fonnyadni a punci akkor le lesz cserélve, mint egy szaros WC ülőke. Ott áll 30 évesen, iskolázatlanul, egyre kevesebb a jó meló, mert vannak 20 éves új husik... a luxusba meg elverte minden pénzt... általában ezeknek a nőknek kis%ban van csak értelmes befektetésé, tartalékja, vagy B terve. Felélik luxusban, könnyen jött pénz könnyen is megy... és ott a baj, hogy mit írsz bele 30 évesen a CV-dbe? 10 évig luxusku...va voltál?
30 évesen már 7 év munkatapasztalatnak kéne lenni, ami mondjuk mérnök tekintetben simán 7-800nettó
Ha ügyes ki fog egy gazdag öreget aki ràhagyja a vagyonàt,simàn ha dörzsölt.
Két hetente kell szexeljen a csàvóval vagy heti 1-szer 5 percre.
Mi mérnökök vagyunk kolléga kicsit màsabb nàlunk a sztori mi könnyebben keresünk pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!