Először is elnézést, ha rossz kategória. A kérdésem pedig arra irányul, hogy nézegettem állásajánlatokat, és majdnem mindegyiknél elvárás volt a jó megjelenés. Tételezzük fel, hogy van 2 ugyanolyan képesítéssel/tudással rendelkező nő, az egyik csinos, a másik pedig kicsit molett. Akkor egyértelmű, hogy a csinos fogja megkapni? Ne értsetek félre, nem rám vonatkozik, nincs súlyfeleslegem (volt) , de akkor is igazságtalannak érzem kicsit, hogy egy molettebb nő hátrányból indul. Szerintetek?
Ne kezdjünk már vitát a szegény-gazdag fogyokúrás lehetőségekről, mi se vagyunk hú de gazdagok, nem éltem csirkemellen, de sikerült sporttal és kellő odafigyeléssel leadnom elég sokat, de a kérdés nem erre irányult.
2017. febr. 13. 10:52
12/19 anonim válasza:
Én 12 óra melóval és 2 óra utazgatással is tudok sportolni érdekes. Plusz ott a szabadmap is.
Napi 1000 forintbol megoldható a normális kaja ha főzöl és nem vagy balfsz. Ennyit májkrémes zsömlére is elköltenek az idióták. Megint csak a kifogások. De tőled nem is várok mást mert egy alkoholista panaszkodó csődtömeg vagy.
2017. febr. 13. 10:52
13/19 anonim válasza:
1. az élet igazságtalan, van, aki a szépségével jut előre, van, aki a családi-politikai kapcsolataival, hátszéllel fényévekre előbbre van, mint, aki okos, igyekvő, de nincs hátszele
2. Sovány lányok közt is láttam már rettentő csúnyákat.
3. Van ahol pont azért nem vesznek fel szép lányokat, mert a már ott dolgozó kolléganők nem tűrnének meg náluk szebbet...
2017. febr. 13. 12:11
14/19 anonim válasza:
Ismerek könyvelőt (sőt, könyvelőiroda főkönyvelője), aki papucsban, melegítőben jár a nav-hoz ellenőrzésre, meg így jár oktatni. Visszataszító, és nem a 40 kiló plusz miatt.
2017. febr. 13. 12:12
15/19 anonim válasza:
A jó megjelenés ott számít igazán ahol ügyfelekkel kell dolgozni. De hát még pénztárosnál sem elvárt szerintem,. :D
2017. febr. 13. 17:33
16/19 anonim válasza:
"De tőled nem is várok mást mert egy alkoholista panaszkodó csődtömeg vagy."
Tudod, aki kövér, az még lefogyhat, de akit gyerekkorában nem tanítottak meg a kulturált viselkedésre, az felnőttként már nehezen pótolja be. Mondom ezt úgy, hogy 52 kiló vagyok, de nekem is kinyílt a bicska a zsebemben attól, hogy milyen stílusban beszélsz testesebb embertársainkkal.
2017. febr. 13. 19:57
17/19 anonim válasza:
Ő nem testes ő egy szutyok léhűtő alkoholista, ezt a beszédstílust érdemli. Nem az összes túlsúlyos emberről beszéltem, azokról beszéltem akik kitalálják, hogy ők örökölték a kövérséget, továbbá különböző betegségekre fogják, pedig legfőkébb az életvitelüknek köszönhető, hogy olyanok amilyenek. Sőt ezek a betegségek is az esetek túlnyomó többségében kizárólag az életvitelük miatt alakult ki (lásd ir-esek). Az igazságot nem lehet elég szépen mondani, hogy a birkáknak bevegye a gyomra, így ne haragudj de én nem is próbálkozom mézes mázos modoroskodással.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!