Mit tehetnék, hogy ne tiporjanak el?
Az emberek körülöttem úgy kezelnek,mint egy kutyát kb,azt hiszik velem bármit megcsinálhatnak,úgy beszélhetnek velem ahogy akarnak.Van pár tanár,aki kifogott,pedig jó tanuló vagyok,udvarias,de mégis ha van rá lehetőségük "beszólnak" a legkisebb dologért.Az osztálytársaim,illetve iskolatársaim is semmibe vesznek,régebben pletykákat találtak ki rólam,kibeszélnek stb. Ennek szerintem az lehet az oka,hogy túlságosan félénk,eltiporható vagyok.Általános iskolában én voltam az osztály első végig,sokan csúfoltak már akkoris,kirekesztettek,mondjuk a végén eléggé összeszoktunk.Kapcsolatok terén is elrontok mindig valamit,az egykori legjobb barátnőm azért fordult ellenem,mert egy ideig úgymond uralkodott felettem,de nem hagytam magam es egyszer-kétszer visszaszóltam neki.Nem tudom mit tegyek,mert nem akarom,hogy egész életemben a sárba legyek nyomva,de ugye mikor ennek a barátnőmnek is visszaszóltam,nem egy kis tiszteletet kaptam,hanem gyűlöletet.Nem vagyok egy tipikus lúzer alkat,sőt nagyon is nőiesen szoktam megjelenni meg ápoltan. Arról nem beszélve,hogy nem hisznek bennem,orvosira akarok menni,3generációs orvos családunk van plusz számos kémia versenyt is nyertem,az orvoslásban nőttem fel és már 5-6éves korom óta az akarok lenni.Ennek ellenére,a védőnőnek összegyűrve adtam oda egy papírt véletlenül,leb*szott emiatt kb úgy mintha nem tudom mit tettem volna,megkérdezte utána,hogy mi akarok lenni,mondtam,hogy orvos.A válasza erre: Te?SOHA
18/L
Sajnos aki túl félénk, visszahúzódó, azt könnyen kihasználják.
18 éves vagy, vagyis nem sokára úgyis j közösségbe kerülsz az egyetemen, ami sokkal zárt, mint egy középiskola.
A védőnővel ne foglalkozz. Ideges volt vagy irigy.
Sok sikert kislány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!