Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Családom nem nézi jó szemmel,...

Családom nem nézi jó szemmel, hogy "aljamunkát" végeznék. Piszkálnak vele. Ha kimennék külföldre tudnék boldogulni?

Figyelt kérdés

Takarítóként akarok elhelyezkedni, mást nem nagyon tudok vállalni az égészségügyi állapotom miatt. Érettségit se tudtam letenni, idén fogok csak vizsgázni (sokat voltam kórházban így éveket halasztanom kellett)

A szüleim egyszerűen megfúrják a dolgot ha jelentkezek valahova (mindenki ismeri őket). Magas az iq-m, amíg tudtam tanulni, kiemelkedő voltam, ezért nem akarják hagyni. "Az én fiam ne túrja más ...-át". Nem életcél a takarítóskodás de szeretnék a saját lábamra állni és ez az egyetlen lehetőségem most amit tudnék csinálni. Szükségem van pénzre majd az egyetemre, nyelviskolához,saját albérlethez. Arra gondoltam, hogy ha már így ellehetetleníti a családom a felvételemet bárhova, kimennék inkább pár hónapra külföldre (oda nem ér el a kezük). Legalább sokszor annyit keresnék és hamarabb lenne pénzem az egyetemre. Használható nyelvtudásom nincsen sajnos (ezért is gyűjtök a nyelvtanfolyamra) így lehet hogy ott se vennének fel.

Jó ötlet lenne? Boldogulnék? Ilyen munkáknál mondjuk Németországban jár egészségügyi ellátás? Vagy hogy van ez? Mert sokszor kell mennem orvoshoz és nem szeretnék több száz eurót kifizetni ha nem lenne ingyenes kinnt.

2017. febr. 3. 10:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
12%

Persze, hagyjuk már. Nyilván egy évet haldoklott gépen, kómában, hogy végképp mindenre képtelen legyen.

Igen, a betegség mindig a tökéletes kifogás, mert mindenki megsajnál. A valóságban az élet nem így működik.

2017. febr. 3. 16:49
 12/12 A kérdező kommentje:

Utolsó: rohadtul fejezd be! 2x újult ki a betegségem, utoljára 38 kiló voltam (elötte 80) és már önnálóan a légzés se ment. Onnan jöttem vissza. 5 évig voltam beteg szinte folyamatosan, utána még 2 év a felépülés (most 65kg vagyok nagynehezen 180 centisen)

Az ilyenek visszaszállnak arra aki szemétkedik! Tudod a karma!

2017. febr. 3. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!