Milyen világot élünk? Kamudiplomák országa? Szociológia diplomás, GDF műszaki menedzser diplomás, Metropolitan diplomás ismerőseim többszörösét keresik, mint én?
Szociológiát (3 éves kamuképzés) végzett ismerősöm, egy kicsi alapkezelőnél 450 ezret keres, 3 év után, back office területen.
Metropolitanos ismerőseim: egyik key-account másik beszerző, mindketten kereskedelemben vannak, és mindketten 400 ezer körül keresnek.
GDF műszaki menedzser egy SSC-ben dolgozik, nem tudom pontosan mi a pozíció neve, én ezeket excel mágusnak hívom gúnynéven. 300 ezret keres...
ÉS MOST JÖN A VICC
Én egy GÉPÉSZMÉRNÖKI diplomával keresek 200 ezret, ezt is 170-ről emelték meg nemrég. Magyarország 2017 taps taps. Igen, tudom, váltsak, ha nem tetszik. DE NINCS JOBB. Talán legyek én is könyvelő??? Költözzek ki Kecskemétre vagy Győrbe?
Unokahugi kislányok épp ennyi idősek.
Nem sajnálom a tanáraikat, anyósom is folyton ki van rájuk akadva.
Ilyen buli, olyan rúzs, holnap randi, ájfonkell, köcsögtanár, nem baj ha megbukok, majd milliomos pasim lesz aki megveszi az Audit.
Köszönjük hülyefeleséges műsor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!