nem büfészak
én OE-n tanultam ezt, s bár a képzés lehetett volna színvonalasabb, de szerintem egy jó alapot ad
az életben meg úgy is az egyetemi alapra épített gyakorlati tudás adja meg a szaktudásod
+ majdnem minden évfolyamtársam, aki végzett, 1-2-4 hónapon belül elhelyezkedett
van informatikus, logisztikus, üzemmérnök (ez meg is lepett), marketinges, értékesítő, stb
T-System, Suzuki, Bosch, GE, Jász-Plasztik, csak pár hely, ahová mentek közülük
és a fizujuk se rossz, mert nagy részüknek a kezdője netto 180-230 között volt + caf
persze akadt egy-kettő, aki nagyon vidéken helyezkedett el, havi netto 140-150ért, más meg mozgóbérben dolgozik, de nem ez az általánosság
szóval szerintem nem büfészak
lehetne jobban felépített képzés, mert fullra kiaknázatlan lehetőségekkel, de nem büfészak (mert mint mondtam, nagyon jó arány van az elhelyezkedésre, s mivel széleskörű a tanult anyag, így az esély is nagyobb, hogy a 'szakmádban' kapsz lehetőséget)
++ de pár ismerősöm mérnöki mesterszakra ment tovább sikeresen műmen bsc-t követően
+++ ami meglepett, hogy sok mérnök ismerősöm (gépész, közlek, villamos) ment műszaki menedzser mesterszakra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!