Műszaki menedzser vagy Vezetés szervezés Msc végzettség ad valami pluszt a karrieremhez?
Mérnök végzettségem van, kiegészítő tanulmányokat szeretnék folytatni a fenti két lehetőség közül. Melyiket ajánlanátok vagy épen nem ajánlanátok?
A Műszaki menedzsert Debrecenbe és Gödöllőn, a Vezetés szervezést Miskolcon jelöltem meg.
Véleményeket szeretnék kérni, előre is köszönöm!
Vezetés és szervezés.
Nem büfé, de inkább Corvinuson végezném.
Utána dolgozhatsz olyan területen, ahol előny, hogy van egy közgázos üzleti és egy mérnöki diplomád is.
Persze, egy amerikai MBA diploma a maga 10 milliós tandíjával.
Corvinuson van controlling szakirány.
Mellesleg nem egy vezetés és szervezésen végzett emberről tudok, aki például McKinsey-nél dolgozik tanácsadóként.
Szerintem aki kicsit otthon van a témában, az tudja, hogy igen komoly presztízse van egy ilyen stratégiai tanácsadó cégnek és ez a fizetéseken is látszik.
A kettő közül a vezetés szervezést választanám a helyedben. Azért, mert a műszaki menedzser egy műszaki-gazdasági keverék szak, neked viszont ilyenre nincs szükséged, hiszen eleve van egy műszaki diplomád, gazdasági viszont még nincs.
Egyetértek azzal, hogy a hazai gazdasági képzés nagyon alacsony színvonalú, ezzel együtt én nem javasolnék kérdezőnek drága külföldi képzést, ha egyszer a hazai ingyen van, és valamire az is jó.
Most akkor BSC-d van?
en a helyedben csinalnek egy rendes mernoki MSC-t, annak sokkal tobb ertelme van.
Ha olyan munkakorod lesz akkor a gazdasagi reszt ugyis hozzatanulod, vagy csinalsz egy gazdasagi masoddiplomat, ha nagyon kell.
"en a helyedben csinalnek egy rendes mernoki MSC-t, annak sokkal tobb ertelme van"
Attól függ, ha gépészmérnök, akkor lehet, ha mérnökinfó, akkor egyáltalán nem érdekli a munkáltatókat, hogy meg van neki az msc vagy sem.
Akkor inkább javasolnék egy gazdinfó msc-t, BME-n elég jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!