Tanulás, végzettség nélkül, hogy lehet érvényesülni a munkaerőpiacon?
Hogy lehet megélni így.Érettségivel végzettség nélkül,alapfokú nyelvtudással.(nem angol)
Úgy érzem,hogy az iskola már nem menne.egyszerűen kevés vagyok hozzá.Még a szakmákhoz is. ráadásul a fizikai munkát nehezen bírom és nem tudom elképzelni,hogy boldog életet tudnák kőművesként élni még ha egyik másik jól is keres.
Komolyan mondom összerándul a gyomrom az iskola hallatán.Olyan fokú tiltakozás van bennem amit nem tudok leírni. Csak kudarcot társítok az iskolához.Felesleges szenvedést.
A baj azzal van,hogy rátermett,talpraesett sem vagyok.
Mik a lehetőségeim?
Okosabbá,ügyesebbé,tehetségesebbé nem tudom tenni magam.
Akkor mi olyasmit dolgozhatok amiből meg is lehet élni?
A végzettségek, papírok ahhoz kellenek, hogy alkalmazott legyél valahol. A legtöbben csak ilyen módon tudják elképzelni az életüket. Tanulni, alkalmazkodni, megfelelni a munkáltató által támasztott követelményeknek, majd leélni egy életet alkalmazottként (ha főnökké avanzsálsz egy nagy cégnél, akkor is alkalmazott maradsz, csak jobb pénzért)
A te esetedben az lehet a megoldás, ha olyan munkát találsz ki magadnak, amiben nem alkalmazott vagy. Hogy ez pontosan mi, arra neked kellene rájönnöd, mert ha én mondok valamit, akkor nem saját felismerésedből fog fakadni a dolog, és nem leszel igazán motivált.
Opciók:
Kapcsolatok
Jó test
Bérrabszolga munkássszállón 3 műszakban 12 órában kenyéren és vízen élve
Illegális dolgok.
rátermett és talpraesett se vagy, akkor tényleg sehogy!
Marad a betanított munka minimálbérért. Éhen halni nem fogsz belőle legalább.
Tényleg nincs akaraterőm,de tudod hiába erőszakolom meg magam nem lesz okosabb. Abból kell dolgoznom ami van.
Az meg nem olyan sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!