Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért csak az egyetemet...

Miért csak az egyetemet tolják az arcunkba gimnázium végén?

Figyelt kérdés

Nálunk szó sem esett arról, hogy mondjuk OKJ képzésen tanuljon tovább valaki, de ahogy hallottam más iskolákban sem nagyon. Mindenki egyetemre ment, de a többség kitörölheti a diplomájával...aki meg pl. gèpgyártástechnológiai technikus OKJ-t végzett, szinte azonnal talált munkát cnc forgácsolókènt. És helyben tanult, nem kellett kolit vagy albit fizetni, diákhitelezni..ráadásul 2 éves a képzés.

Nem tudom miért nem hívják fel a figyelmet az ilyen kèpzésekre, mikor a többségük 100X jobban megéri, mint a diploma.

2016. dec. 5. 23:34
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg első körben ilyen mértékű önbizalomhiányra pszichológust javasolnék.

Ja, de tuti az se lesz jó...

2016. dec. 6. 15:33
 62/65 anonim ***** válasza:
100%
A nyelvtudás nem nyelvérzék kérdése ez egy hazugság. Egész Európában jobb az általános idegennyelv tudás szintje az egész nemzet nem lehet ennyire szerencsétlen. Egyszerűen csak xartok bele, hogy normálisan megtanuljatok idegen nyelvet, semmi másról nem szól. Aki tényleg meg AKAR tanulni, az meg is fog.
2016. dec. 6. 15:39
 63/65 anonim ***** válasza:
84%

Ez egy lelki nyomoronc, teljesen reménytelen.

Nem kell vele foglalkozni, hadd puffogjon magában.

2016. dec. 6. 15:40
 64/65 A kérdező kommentje:
Pszichológusnál már voltam, mert 3 évig alkohol, drog ès szerencsejáték függő voltam, minden pénzemet ezekre vertem el, kb. 700 ezer forintos adósság gyűlt fel, aztán mikor ez kiderült itthon, beutaltak. Teljes értékű már sosem leszek, mert a dopamin háztartásom annyira felborult, hogy minden hétköznapi teendőt is tehernek érez az agyam, a munkát meg főleg. Hozzászokott ahhoz, hogy mindig megkapja a komoly "boldogság" adagokat és már csak ez élteti...màssal nem elégszik meg.
2016. dec. 6. 15:41
 65/65 anonim ***** válasza:
75%

Mekkora hulyesseget mondtal 😂😂😂 kerdező. Teged jol beiesztettek!!!

Ne aggodj a szervezet regeneralodik!!!ezt nem tudod? Az elejwn nehez de egyre konnyebben tudsz ellenallni.

TELJESEN NORMAIL ELETET TUDSZ ÉLNI !

Nem lesz bajod a munkatol sem. Nyugi ez a lenyeg. Sok jo dolog all előtted hidd el es rajta!

Kezdj el tenni annak erdekeben hogy elerd a celod! Mas nem teheti meg helyetyed!

2016. dec. 7. 17:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!