Ha munkanélküli vagyok, miből fizessem a hitel törlesztőrészletét és a TB járulékot? 21F
Nem. Nem apuci penzen. Palyazati penzbol kepzeld. Mert ilyen os van es nem csak az orbanista seggnyaloknak, mielott meg ezzel jonnel.
Figyi. Felvettem egy 22 eves csajt. 4 oraban. Irodai munkara.
Az oneletrajza szerint tudja hasznalni az excelt.
A feladat. Brutto netto osszegeket kellett volna felvinnie egy tablazatba.
Szamologepen szamolta ki. A szovegeket amik tartoztak pedig egyetlen sorba nyomoritotta be! Es nem ertette miert nem latszik amit oda irt.
A kezebe adtam a boritekot es egy cetlit, hogy kerjen szamalt a feladasrol. Erre a sajat nevere kerte...
Mondjuk finom teat fozott...
Az a fene nagy büszkeség... A felettesem tanári diplomát szerzett. Most irodavezető, minimum nettó 300-ért. Tudod, néha fel kell adni dolgokat.
Ha én a te helyzetedben lennék, nekem az lenne a legfontosabb most, hogy munkát találjak. Az egyetem várhat még.
Bosch, Audi..ilyen helyekre nem vesznek fel diplomást betanítottnak. Tudják, hogy úgyis lelép pár hónap után továbbtanulni vagy más helyre. Oda olyan kell aki onnan fog nyugdíjba menni mert csak 8 általánosa vagy max. érettségije.
Ha meg letagadom, azt is leszűrik a 4 évnyi lyukból a CV-ben..ki hiszi el, hogy tiszta jeles érettségivel, reál tagozatos gimiből nem mentem egyetemre? Senki...HR-esek se hülyék. A másik, ha beírják a nevem Google-be, első találat a szakdolgozatom az egyetem adatbázisában, második a diplomaosztóról szóló hírbejegyzés...lecsekkoltam.
"Bosch, Audi..ilyen helyekre nem vesznek fel diplomást betanítottnak. "
Nade mi a tokomnek mennel oda betanitott munkasnak? Nem muszaki egyetemen vegeztel? Ezek a cegek FOLYAMATOSAN keresnek mernokoket, az Audinal az alkalmazottak 30%-a felsofoku vegzettsegu, tobbseguk mernok, azaz tobb ezer! mernok dolgozik naluk.
Budapesten is tobb ezer nyitott mernoki pozicio van, jo esellyel be le lehet kerulni kezdokent is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!