Ha munkanélküli vagyok, miből fizessem a hitel törlesztőrészletét és a TB járulékot? 21F
Ezzel nem vagyok sajnos kisegítve...eddig is beadtam mindenhova, ahol esélyt láttam arra, hogy bekerülhetek és nem csak a lakóhelyemen.
Nyáron diákmunkát akartam vállalni, amíg volt érvényes diákom, aláírtam a szerződést a szövetkezettel, azt mondták szólnak ha lehet menni valahova. Egyetlen egyszer sem kaptam semmit..bementem többször személyesen, elküldtek egy call centerbe interjúra, beszélgettem kb. 5 percet ott az interjúztató csajjal, 3 hét(!!!) múlva kaptam egy üzenetet, hogy "sajnos nem Önt választottuk". Egyik gyárba is jelentkeztem diákmunkára, azt mondták most nincs hely, erre amikor legközelebb bementem, egy kis csajjal pont azt beszélték, hogy melyik busszal tud másnap reggel kimenni az oktatásra és mit kell csinálnia...vicc.
Normális állásnál is behívtak már "interjúra", pontosabban írásbeli vizsga volt, 3 körös. Végigmentem az egészen, mindegyik alkalommal átutaztam vonattal/busszal egy másik városba, aztán utolsó kör után semmi..
Keress másfajta munkát.
Ne diákmunkát.
Ne feltétlenül a végzettségedhez kapcsolódót.
Bármit. Ha lesz egy kis pénzed és egyenesbe jössz, akkor folytathatod akár levelezőn is a tanulmányaidat. Vagy dolgozol egy ideig és teszel félre és utána folytatod a tanulást. De az ugye elég sok időveszteség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!