Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha munkanélküli vagyok, miből...

Ha munkanélküli vagyok, miből fizessem a hitel törlesztőrészletét és a TB járulékot? 21F

Figyelt kérdés
Idén júniusban végeztem felsőfokú tanulmányaimmal, munkát azóta sem találtam, nincs is láthatáron semmi. Viszont lassan fizetnem kell havi 6300 Ft törlesztőrészletet és havonta TB járulékot, ami szintén 6000-7000 Ft környékén alakul. Honnan teremtsek elő erre havi szinten kb. 12-13 ezer forintot? Nagyon nem állunk jól anyagilag a családommal.
2016. dec. 1. 11:27
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

"Amúgy itt ÉK-Magyarországon sok lehetőség nincs, ne csodálkozz. Elköltözni pedig nyilván nincs pénzem"

Tehat azt varod, hogy neked ott legyen helyben egy jol fizeto, vegzettsegednek megfelelo munka. Jol ertem?

Remelem kamu a kerdes, mert ennyire nem lehet senki a tajgetoszra valo.

2016. dec. 1. 13:29
 22/44 A kérdező kommentje:

Leírtam, hogy nem kell feltétlen a végzettségemnek megfelelnie a munkának. Vagy szerinted call centeresnek vagy gyári melósnak tanultam az egyetemen? Mégis jelentkeztem ilyen munkakörökre is, de nincs felvétel.

És jól fizetnie se kell, de azt te sem gondolhatod komolyan, hogy 50 ezer forintból ki lehet jönni. Biztos fél évig fogok utcát seperni, szemetet szedni és árkot ásni, hogy legyen egy kis tőkém..biztos. Ilyet csak az mond, aki soha nem volt ilyen helyzetben.

2016. dec. 1. 13:37
 23/44 anonim ***** válasza:

Ha talalnal is munkat, biztos vagyok benne, hogy az lenne a problémád,hogy csak hónap végén van a fizu( vagy köv hónap elején) és hát addig pont éhen halsz,, igy felesleges is elkezdened dolgozni.

Ideje felébredni az egyetemi álomból. Ez a felnőtt magyar valóság.

Gondolom eddig jol elvoltál a diákhitelből. Most meg vakarózol.

Ezert kellett volna mar akkor dolgoznod.

2016. dec. 1. 13:41
 24/44 A kérdező kommentje:

Felesleges provokálnod.

Eddig is dolgoznom? Mégis hol, ha még szaros diákmunkára se engem vettek fel.

2016. dec. 1. 13:45
 25/44 anonim ***** válasza:

Miskolc, Gyor, Budapest, mindegyik helyen folyamatosan keresnek mindenfele vegzettsegu embereket.

Hagyd abba a nyavajgast es lepj.

2016. dec. 1. 13:56
 26/44 anonim ***** válasza:
100%

Ha meglesz a mesterkepzesed, azzal ott helyben el fogsz tudni helyezkedni? Ott helyben indul a kepzes is?

Ha nem, eddigi tanulmanyaid alatt hol laktal?

Társ alberlet egy masik városban? Elfogyott az egesz hiteled?

Nekem nehez azt mondani, hogy nincs munka. 16 eves korom ota dolgozom folyamatosan. Akar tobb munkahelyen...

Nincs ismerosod? Jo kapcsolat?

Ha nincs akkor valtoztass a hozza allasodon es torekedj ra,hogy legyenek. Manapsag mindenhez az kell sajnos.

2016. dec. 1. 13:58
 27/44 A kérdező kommentje:

"Miskolc, Gyor, Budapest, mindegyik helyen folyamatosan keresnek mindenfele vegzettsegu embereket."

Valami konkrét példát esetleg tudnál mondani? Egy hirdetést, cég nevét, bármi?

"Ha meglesz a mesterkepzesed, azzal ott helyben el fogsz tudni helyezkedni? Ott helyben indul a kepzes is?"

Nem, de ezzel sehol se tudnék elhelyezkedni, nem csak helyben. A mesterképzéssel viszont máshol igen.

"Ha nem, eddigi tanulmanyaid alatt hol laktal?"

Egyetemi kollégiumban laktam, amit a tanulmányi ösztöndíjból fizettem.

"Társ alberlet egy masik városban? Elfogyott az egesz hiteled?"

Ha lenne akár máshol is valami munka, akkor mennék, de városokban sem találok.

"Nincs ismerosod? Jo kapcsolat?"

Hát bocs, hogy a nagybátyám vagy a keresztapám nem vezérigazgató valahol. Lehet neked magas beosztásban dolgozó rokonod van, akkor nem is csodálkozom, hogy tudsz dolgozni.

"Ha nincs akkor valtoztass a hozza allasodon es torekedj ra,hogy legyenek. Manapsag mindenhez az kell sajnos."

Korombeliek közül rengeteg ismerősöm van, de ők kb. ugyanott tartanak ahol én.

2016. dec. 1. 14:03
 28/44 anonim ***** válasza:

"Valami konkrét példát esetleg tudnál mondani? Egy hirdetést, cég nevét, bármi? "

Ennyire ne legyel mar eletkeptelen bakker.

2016. dec. 1. 14:10
 29/44 A kérdező kommentje:
Te vagy az, mert csak a szádat jártatod, hogy itt is meg ott is van munka, de alátámasztani semmivel nem tudod.
2016. dec. 1. 14:13
 30/44 anonim ***** válasza:

Akkor nyomtass egy nagy adag õnéletrajzot es vidd be szemelyesen akárhova ami eszedbe jut. Ha keresnek embert, ha nem. A sarki kocsmatpl kezdve a varpsi kpnyvtaron at a szemetlerakoig barhová. Az idodbol kitelik.

Jaaa és nekem sincs vezeto pozicioju ismerosom.

Am en epp alkalmazottat keresek. Csak baromira nincs normalis gondolkodasu lelkiismeretes onalloan dolgozni tudo fiatal palyakezdo. Az osszes anyamasszony katonaja...

2016. dec. 1. 14:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!