2017 januártól fog emelkedni a szociális segély, illetve a közmunkabér, és a munkaügyi által támogatott tanfolyamok mellé járó juttatás ami 53000 FT? Mert erről nem nagyon beszélnek sehol.
Az amire te gondolsz, az f.h.t., ami idén is csak a közmunk.t végzetteknek járt, pl. ha lejárt a szerződésük..
Egyébként ezt a támogatási lehetőséget megszűnteti a kormány, járási hivatalban tájékoztattak mindenkit..
Az álláskeresőit pedig csökkentei fogják..
Kell a pénz, az Olimpiára, Orbánéknak, meg a haveroknak.
Ez nem német orsz. +ausztria ahol 1évig kapja a melos a munkanélküli tám.t, 900eurót, /havonta..
Ez egy nyomorult szégen ország..ahol nem Brüsszelben döntenek, hanem Bp.en az ogy.ben,
7/7-nek, te nem kaphatsz f.h.t., csak valami másféle támogatást, pl.55év felettiek, szoc.segélyre jogosultak, indokolt esetben.
De az fht. kizárólag annak adható, akinek lejárt a közmunka szerződése, és/vagy elküldték a közmunkáról, önhibáján kivül/, valamint akkor ha már kitöltötte az állásker. tám.idejét, és min.3hónapig volt előtte közmunkában.
Nagyon sok mindent megváltoztatott a kormány, és jövő év közepéig kivezetik ezt a támogatási formát.
Nézz utánna, a neten is van róla cikk, több helyen is.
jelenleg én sem kapok semmit, úgy mint sokan mások, letelt az álláskeresői tám. már 2hete,
voltam bent a járási hívatalban, de csak közmunkát tudnak ajánlani, az is dec.4.én indul.
vagyis az idén 1ft.ot sem kaphatok, sehonnan, hiába dolgoztam, húsípari cégnél,mge másutt is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!