Mit mondjak egy interjún arról, hogy miért léptem ki az előző munkahelyemről próbaidő alatt?
Egy multi cégben dolgoztam nem egészen 3 hónapig.
Már az első napon gyanús volt a hely, ugyanis elhívtak az előttem ott dolgozó srác kilépő bulijára, ahol érdekes dolgokat meséltek Nekem.
A srác, aki előttem ott dolgozott odajött hozzám és a főnökömhöz majd azt mondta, hogy nagyon vigyázzak az állásomra, kapaszkodjak meg az asztalomban, illetve legyek óvatos, mert szerelmi háromszög van a szobában x-y-z között(három kollegám). Pár perc múlva egy másik csoport vezetője odajött a főnökömhöz és megkérdezte, hogy mit ígért nekem azért, hogy ide tudott csábítani...
Kiderült pár hónap alatt, hogy egy darázsfészekbe kerültem be, ennek oka pedig, hogy egy komoly mentálhigiéniás problémákkal küzdő ember (szó szerint elmebeteg) dolgozott a csoportban. Sajnos nem rúgták ki, mert nagyon komoly kapcsolata volt a fejesekkel, így aki őmellé bekerült annak hamar eldőlt a sorsa.
Mondani sem kell, hogy a légkör borzasztó volt, személyesen zaklatott az illető, ahogyan korábban másokat is. A főnök pedig készült elmenni másik részlegre, szóval nem sok jóra számíthattam.
Úgy döntöttem, hogy próbaidő alatt kilépek, mivel ott hosszútávon nem tudtam volna megmaradni.
Kérdésem az, hogy hogyan célszerű kommunikálni egy ilyen esetet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!