Érdemes álláskeresésit igényelnem, ha én semmilyen munkalehetőséget nem fogok elfogadni amit a munkaügyi felajánl?
Figyelt kérdés
A biztosított napjaim száma megvan, én készülök felmondani, vagyis közös megegyezés lesz. A felmondásom oka pont az, hogy "nincs időm dolgozni" a következő 3-4 hónapban. Egy önköltséges esti tanfolyamot fogok elvégezni, illetve a mellette megmaradó szabadidőmet is privát gyakorlatozásra szeretném fordítani, hogy minnél hatékonyabb legyen, és utánna el tudjak helyezkedni. Munkaügyi központ keretében nincs ilyen tanfolyam éppen. Szóval rászánok pár százezret saját zsebből, valahogy kibírom azt a 3 hónapot, de nyilván könnyebb lenne ha megkapnám az álláskeresési járulékot, végülis minek vonják évek óta a fizetésemből? Nincs diplomám, csak érettségim és 2 szakmám, de azokban soha nem dolgoztam, szóval attól félek minden szar munkára ki fognak küldeni, mert az nekem való szerintük. Hagyjam a fenébe, vagy igényeljem és bízzak a szerencsében hogy legalább 1-2 hónapig nem ajánlanak munkákat?2016. nov. 21. 18:16
1/1 anonim válasza:
Regisztrálj be ha szerencséd van nem küldenek ki, egy próbát megér ha mégis lenne munka akkoris ráérsz visszautasítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!