Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudok még oda jelentkezni...

Tudok még oda jelentkezni ahol régebben elszalasztottam egy munkalehetőséget?

Figyelt kérdés

Promóteri munkára jelentkeznék és az olyan jellegű ami engem érdekel nem sok van az országban. Én többre is jelentkeztem, be is hívtak tréningre de magánéleti problémák miatt nem tudtam elmenni ezekre. Szeretnék megint jelentkezni de már nincs nagyon olyan cég amihez ne lenne közöm szóval elég gáznak érzem. Számítottak rám de nem jelentem meg anno.

Ne hurrogjatok le hogy nem éltem a lehetőséggel, tényleg magánéleti problémáim voltak, már bánom a dolgot, szeretném rendbe hozni.

2016. jan. 24. 23:44
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem nem feltétlen emlékezned rád, ha mégis, megmondod, hogy olyan magánleti problémák jöttek közbe, amik maitt nem tudtál megjelenni és muszáj volt azokat megoldanod, hogy utána koncentrálhass a munkavégzésre. Valami ilyesmit elmesélsz nekik és kés,z többihez nincsen közük. Niylván pl. ha valaki épp -és most morbid leszek bocs- eltemeti a fél családját vagy durvább tragédia történik, mint úgy átlagban, nem munka után fog még szaladgálni.
2016. jan. 25. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!