Munkalehetőséget vissza lehet utasítani ilyenkor?
Elméletben szeptembertől más munkahelyem lesz, de augusztus végén kell bemennem az terület vezetőjével megbeszélnem a részleteket.
Több ismerősöm is azt mondta, hogy valószínűleg hozzátartozik a munkához, hogy a cég telephelyei között járkálni kell. Ez napi 3-400 km vezetést jelent, céges autóval, amit viszont nem szeretnék. Több okom is van rá, hogy ezt miért nem szeretném bevállalni....
Jövő héten rákérdezek a tájékoztatón, és ha ilyen dolog is van benne, akkor megmondhatom neki, hogy nem vállalom?
Az új munkahelyet akarod visszautasítani? Mivel próbaidős leszel, ezért bármikor felmondhatsz.
Ha még szerződést se írtál alá, akkor főleg nincs semmi következmény.
A valószínűleg amúgy egy marhaság, kérdezzed meg a helyen, hogy mi a pontos munkakör, egy feltételezés miatt ne dobd el a munkát.
Nem akarom eldobni, a csoportvezetőtől mindenképpen megkérdezem, hogy mi tartozik bele a munkakörbe.
Csak ha azt mondja, hogy autózni is kell, akkor mondom meg neki, hogy nem én vagyok a megfelelő ember.
Szerintem így neki is egyszerűbb, hogy alapból nem csinálja meg a munkaszerződést, stb-t, mint, hogy 1 hét múlva fölmondjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!