Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkalehetőséget vissza lehet...

Munkalehetőséget vissza lehet utasítani ilyenkor?

Figyelt kérdés

Elméletben szeptembertől más munkahelyem lesz, de augusztus végén kell bemennem az terület vezetőjével megbeszélnem a részleteket.

Több ismerősöm is azt mondta, hogy valószínűleg hozzátartozik a munkához, hogy a cég telephelyei között járkálni kell. Ez napi 3-400 km vezetést jelent, céges autóval, amit viszont nem szeretnék. Több okom is van rá, hogy ezt miért nem szeretném bevállalni....

Jövő héten rákérdezek a tájékoztatón, és ha ilyen dolog is van benne, akkor megmondhatom neki, hogy nem vállalom?

2016. aug. 23. 20:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Persze, miért ne mondhatnád?
2016. aug. 23. 21:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Az új munkahelyet akarod visszautasítani? Mivel próbaidős leszel, ezért bármikor felmondhatsz.

Ha még szerződést se írtál alá, akkor főleg nincs semmi következmény.

A valószínűleg amúgy egy marhaság, kérdezzed meg a helyen, hogy mi a pontos munkakör, egy feltételezés miatt ne dobd el a munkát.

2016. aug. 23. 22:51
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem akarom eldobni, a csoportvezetőtől mindenképpen megkérdezem, hogy mi tartozik bele a munkakörbe.

Csak ha azt mondja, hogy autózni is kell, akkor mondom meg neki, hogy nem én vagyok a megfelelő ember.

Szerintem így neki is egyszerűbb, hogy alapból nem csinálja meg a munkaszerződést, stb-t, mint, hogy 1 hét múlva fölmondjak.

2016. aug. 24. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!