Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudna vki ajánlani olyan...

Tudna vki ajánlani olyan otthonról végezhető munkalehetőséget, amibe nem kell (sokat) befektetni és nem sok haszon de egy kis minimális kereset lesz? Akár 8 órában is.

Figyelt kérdés

Igen elolvastam az eddigi összes ilyen jellegű kérdést, úgyhogy a nincs ilyen-től eltérő válaszokat kérnék.

Nem hiszem el h Magyarországon 1 olyan kaki cég sincs amibe meg lehet bízni.. :(

2016. jan. 26. 13:57
 1/8 anonim ***** válasza:

nem csak olyan válaszok vannak.

természetesen van több féle otthon végezhető munka is, csak ahhoz ha nem is anyagi, de tudásbéli befektetés szükséges. például lehet fordítást vállalni, lehet programozni, lehet különböző saját készítésű termékeket eladni(ehhez mondjuk nyilván kell már egy kis anyagi befektetés is, de ha gazdaságos vagy, akkor nem sok).

olyan tényleg nincs, hogy te majd csak ülsz, és nem csinálsz semmit, max kattingatsz, és majd napi 1-2ezret keresel. az ilyen nullabefektetős munkák pontosan úgy vannak kitalálva, hogy a cégnek érje meg, ne neked.

például a kattingatásnál van napi limit. összekeresel 10-20 Ft-ot, aztán kész, ha nem tetszik, akkor fizess elő prémium fiókra, akkor már kattingathatsz egész nap...de akkor se keresel semmit, mert előbb vissza kéne keresni a befektetést.

szóval mégegyszer elmondom, ha nem értessz semmihez, akkor nem fogsz találni semmit.

2016. jan. 26. 14:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Adsz fel egy hirdetést hogy ha a munkaadóknak van olyan munkájuk, ami nem feltétlenül igényel ott tartózkodást, azt otthon elvégeznéd. Még nem próbáltam ezt hirdetni, de ha egy-egy ingyenes hirdetéssel kipróbálod azzal maximum csak 1 percet veszítesz amíg a hirdetést feladod.
2016. jan. 26. 14:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2016. jan. 26. 15:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mihez értesz (nem az amiről van papírod), ténylegesen mi az amit önállóan, felelősségteljesen, precízen el tudsz végezni?

Mire gondoltál, mit szeretnél csinálni, mihez lenne kedved?

Mire van lehetőséged befektetni (pénz, idő, energia, (szak)"tudás", erőforrás, telek, de akár egy szabad épület(rész) is ide sorolható)?

Ezeket gondold át, amit úgy gondolsz, hogy publikus, azt oszd meg velünk, lehet így több tanácsot fogsz kapni.

Mondhatom

- hogy főzz lekvárt őstermelőként, ha panel 3.emeleten laksz, (még ott is elképzelhető),

- vagy tarts kecskét és készíts sajtot,

- készíts szappant

- fordíts

- programozz

- szerkessz/rajzolj

ha nem értesz hozzá és még nem is akarsz ilyesmikkel foglalkozni.

2016. jan. 26. 16:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Kreatív dolgok nagyon érdekelnek, a szappanfőzésen gondolkodom, csak ugye ha el szeretném adni akkor adózni is kell nemtudom úgy megéri-e.(persze tudom minden után kell adózni, szóval vhogy biztos ki lehet hozni, csak nehéz lesz elkezdeni...) Egyébként biológus vagyok.Szeretem az állatokat, növényeket, szeretek sütni.
2016. jan. 26. 16:54
 6/8 anonim ***** válasza:
52%
El vagyok havazva c++ programozásban, tudsz segíteni?
2016. jan. 26. 23:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Sajnos ehhez nem értek :(
2016. jan. 27. 08:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Én meg HTML,CSS-ben. Lepasszolnám már valakinek, mert mással kezdtem el foglalkozni, a munka meg csak jön, de nincs megbízható, hozzáértő ember. Már 3 srácon vagyok túl, de 1-2 hét után lelépnek, pedig teljesen korrektül fizetek és időben.

tanulj valami infós dolgot akár youtube-ról, abból lesz otthoni munkád.

2016. jan. 27. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!