Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Önéletrajzba beleírjak minimál...

Önéletrajzba beleírjak minimális és nevetségesen rövid munkát?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok ebből kifolyólag csak diákmunkám volt, kb 0 tudást igénylő. Most őszintén ilyet beleírjak, ha egy komoly nagyvállalathoz adom be az önéletrajzom?

Viszont volt szintén 1 hónap munkám, de az Angliában, azt mindenképp beleírom, azért az sejtet némi nyelvtudást.

2015. dec. 1. 21:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

pályakezdőként rengeteg életrajzban látok 1-2 hónapos nyári munkákat, sőt akár önkénteskedéseket is, ott ez még inkább előny, semmiképpen nem ciki, hiszen legalább mutatja a jelölt, hogy valami apró elképzelése van egy munkahelyről, és nem nálunk fog először rácsodálkozni, hogy minden reggel pontosan meg kell jelenni, és társai...

Szerintem az első igazi munkahelyed megszerzésééig nyugodtan élj azzal, hogy bármilyen munkatapasztalatot feltüntetsz, később már úgysem lesz rá szükséged.

2015. dec. 1. 21:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes beleírni, hogy lássák már van némi tapasztalatod.
2015. dec. 1. 21:56
 3/7 anonim ***** válasza:

mármint pályakezdők életrajzában látom, nem én vagyok a pályakezdő :) Bocs, félreérthető volt

#1-es

2015. dec. 1. 21:57
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! Igen csak tényleg olyan szintű volt a munka, hogy annyi munkatapasztalatot adott, hogy időben be kell járni munkába, semmivel nem többet. De azért beleírom max mosolyognak egyet, hogy a városi könyvtárban scanneltem újságot naphosszat. :D

Azért az Angliában raktáros melóra viszont kicsit büszke vagyok, az már egy fél nyelvvizsgát megérhet.

2015. dec. 1. 22:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne vedd rossz névem, de egy mezei raktárosmeló azért nem ér egy fél nyelvvizsgát, ellenben a rövidebb diákmunkákat nyugodtan írd be, leglább látszik, hogy van elvileg némi elképzelésed a munkahely fogalmáról.
2015. dec. 1. 23:17
 6/7 Anna713 válasza:
Írd bele mindenképpen, mert a munkáltató ezáltal is meggyőződhet arról, hogy volt korábbi stabil munkád, hajlandó vagy és tudsz is dolgozni, be tudsz illeszkedni stb. Szerintem az egy hónapos angol munkát is nyugodtan beírhatod, az is ugyanezeket sejteti, és valóban bizonyos mértékig "igazolhatja" a nyelvtudást, illetve, hogy nem vagy elveszett ember. Nekem a www.sensecv.hu -n segítettek rendbe tenni a CV-m, ott is azt mondták, hogy a képességek számítanak elsősorban, tehát érdemes végiggondolni milyen képességeket használtál a diákmunka alatt, pl. részletekre való odafigyelés, monoton munka bírása, pontosság, precizitás, stb. Ha van még kérdésed, írj nyugodtan :) vagy ha gondolod vedd fel velük a kapcsolatot!
2015. dec. 3. 14:02
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Úgy is hamarosan el akartam készítem az önéletrajzom, lehet írok nekik vagy neked, mert magamtól biztos valami gagyit csinálnék :D

Akkor beleírok mindent, igen remélhetőleg minimális előnyt majd jelent ez az összesen 2 hónapnyi munka.

2015. dec. 3. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!