Állásajánlatot vissza lehet utasítani?
Figyelt kérdés
Voltam állásinterjún múlt héten. Nagyon lelkesen vágtam neki, de a nem győzött meg a cég, nagyon nem szimpatikusak. Ha mondjuk telefonon felhívnak, hogy felvettek, akkor ott egyből vissza is utasíthatom, hogy köszönöm nem?2016. jan. 8. 11:45
2/7 anonim válasza:
Nem, nem lehet, örökre hozzájuk lettél láncolva egy interjú miatt...
Viccet félretéve, persze, hogy lehet. Ők is visszautasítják a jelentkezők nagy részét. Te is megteheted. Az interjú nem csak arról szól, hogy ők teszteljenek téged, te is láthatod, milyen a cég. Ha felhívnak, megmondod, hogy már nem aktuális, és ennyi.
3/7 anonim válasza:
Hogy lehet ekkora baromságot kérdezni? :D
4/7 anonim válasza:
Én a helyedben elfogadnám, hiszen erre van a próbaidő, egy hét múlva is mondhatod hogy köszönöd, de nem.
5/7 A kérdező kommentje:
Elnézést a hülye kérdésért, ez van :D
De amúgy köszönöm a válaszokat :)
2016. jan. 8. 17:19
6/7 anonim válasza:
Már hogy a viharba ne lehetne.
Ha van most munkád amivel elvagy és nagyon nem volt szimpatikus a cég akkor ne is add fel.
Ha munkanélküli lennék én azért adnék neki egy esélyt, lesz rá 3 hónapod, hogy bármikor felállj azonnal, hátha bejön.
7/7 anonim válasza:
Én a helyedben elfogadnám, mert aki ilyen kérdést tesz fel, az örüljön bármilyen munkának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!