Visszautasítottam egy állásajánlatot?
Tudom, a mai helyzetben sokak zsebében kinyílik a bicska egy ilyen kijelentésre. A bátyám ajánlott be a szüleink unszolására egy jól fizető multihoz, ahol ő is dolgozik, szakmunkára. Belementem, úgy gondoltam, tapasztalat nélkül úgy sincs esélyem. De mégis felhívtak, erre azt mondtam, már nem aktuális, van munkám. A szakmám megvan hozzá, 15 éve szereztem, de soha nem dolgoztam benne. Egyszerűen félek, hogy nem felelek meg, ami szerintem a körülmények tudatában érthető.
Vélemény?
Buta vagy.
Hívd vissza őket, kérj elnézést, és fogadd el a munkát. Ha nem felelsz meg, nagy ügy, max eljössz vagy kirúgnak. De meg sem próbálni hatalmas luxus, és sosem fogod megtudni, mi lett volna, ha...
Mondjuk azt nem írod, hogy van e most munkád és csak váltani akarsz, vagy munkanélküli vagy.
Jesszus! A nagyvonalúságból nem fogsz megélni.
Tálcán kínálnak neked állást, te meg eldobod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!