Állásajánlatot kaptam a munkaügyi központon keresztül, de nem akarom elfogadni, mit tegyek?
Jelentkeztem a 22.800ft-os segélyre, és azt mondták, ha fel tudnak ajánlani állást, akkor azt köteles vagyok elfogadni, mert, ha nem akkor 1 évig nem fogok kapni tőlük semilyen pénzt.
De nem akarom elfogadni ezt az állást, mit tehetek? Mondjam meg a főnöknek, hogy legyen szíves és ne vegyen fel?
Remélem nem lesz rendes veled, és kivágnak a munkaügyi központból!
A másik bezzeg örülne szinte bármilyen munkának!
Van feketemunkád csak akarod mellé a segélyt is vagy miért nem akarod elfogadni a lehetőséget?Csak azért gondolom mert kizárólag a segélyből nem lehet megélni te mégis inkább azt választanád.Ne nagyon várd,hogy megfelelő magyarázat nélkül segítséget kapj,mert aki a szabályok szerint játszik az nem szereti az ügyeskedőket.
Ha nincsenek erkölcsi aggályaid akkor próbáld megvesztegetni a munkaügyi központ alkalmazottját,hogy ne találjon neked munkát.
Ha jól értem, akkor 70-75 000 Ft helyett te elégedett lennél a 22 800 Ft-tal, mert ahhoz a kisujjadat sem kellene megmozdítanod?
És ami a legrosszabb, hogy egyre több az ilyen ember...
Milyen állásajánlatot? És konkrétan már téged akarnak?
A férjemet is kiküldték egy céghez, volt is interjú, mégsem vették fel.
Igazából elég ritka, hogy a munkaügyi központ talál valakinek munkát, most már nem is dolguk ezzel foglalkozni.
Akkor csináld te nagyon okos 7., ha irigy vagy rám.
Miért is számítottam normális válaszra. Itt mindenki szenteskedni tud csak.
mit csinálj?
Menj feketén dolgozni, és szólj, hogy lemondasz a 22 ezer forintról. Ennyire egyszerű!
Én a két kezem összeraktam volna, ha kapok valami jó munkát, nem kaptam. Most közmunkás vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!