Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állásajánlatot kaptam a...

Állásajánlatot kaptam a munkaügyi központon keresztül, de nem akarom elfogadni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Jelentkeztem a 22.800ft-os segélyre, és azt mondták, ha fel tudnak ajánlani állást, akkor azt köteles vagyok elfogadni, mert, ha nem akkor 1 évig nem fogok kapni tőlük semilyen pénzt.

De nem akarom elfogadni ezt az állást, mit tehetek? Mondjam meg a főnöknek, hogy legyen szíves és ne vegyen fel?

2013. júl. 21. 16:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%
Mások azért nem csinálják kérdező mert van gerincük,Magyarországon sokan csalnak adót,de azért az elvárt adó mennyiséget befizetik.Olyanok a magyar adótörvények,hogy bekalkulálják a csalást,de aki semmit nem akar fizetni sőt még kapni is akar azt jól megfingatják és ez így van rendjén.Ha visszautasítod az állást nem csak a segélyt tagadják meg,de még jól a körmödre is néznek.Olyan ez mint az ÁFA visszaigénylés,felingerled vele az államot és rádszáll.
2013. júl. 21. 20:25
 12/17 anonim ***** válasza:

Mit ajánlottak?

Mellesleg ezen ajánlatok értelmetlenek, menj el nyugodtan interjúra add a legjobb oldalad, akkor is csak 1 a 100 000-hez hogy felvesznek, akkor meg mitől félsz?

Engem zsinórban kiküldtek 2-er ugyan oda, kamu régen betöltött hirdetés, de nem törölték még ki a rendszerből! Ráadásul pont onnan küldtek el leépítéskor, hiába voltam "díszpinty" és 2-er a hónap alkalmazottja.

2013. júl. 21. 20:32
 13/17 anonim ***** válasza:
52%

Erkölcsileg nem minősítelek, megtették a többiek. Azért van ott ez az ország, ahol van, mert a lakosság 90 %-a így áll a dolgokhoz.

Hogy a kérdésre is válaszoljak: egyszerű: rontsd el az állásinterjút.

2013. júl. 21. 20:46
 14/17 anonim ***** válasza:
79%

dehogyis nem kapsz az államtól

minden infrastruktúra, amit látsz, a mi adónkból épült.

az utak, iskolák, kórházak, és az ellátások is,

amit természetesnek veszel, hogy elmész az orvoshoz.

ha nem tudod a tb-t fizetni, fizeti az önkormányzat.

miből ? a mi adónkból, mint ahogy a segélyedet is.

2013. júl. 22. 05:46
 15/17 anonim ***** válasza:
22%

Rossz hírem van nem fizeti ki neked az önkormányzat!

Erre mondják becumiztad...

2013. júl. 22. 08:37
 16/17 anonim ***** válasza:

7-es vagyok, nem vagyok irigy, duhos vagyok....a fizetesem majd 40%a elmegy jarulekokra,es akkor az afat, a jovedeki adot es az uthasznalatit stbmem szamoltam...

nem mellesleg barmilyen szarul keresek a munkakoomhoz kepest, valoszinuleg tobbet adozom, mint amennyit te kezhez kapsz...de amugy sem lenne pofam adot csalni, majd szidni a rendszert, amiert magas az afa es a tobbi szar...igy a hozzad hasonlokat szidom ezek miatt, jogosan

2013. júl. 22. 17:14
 17/17 anonim ***** válasza:
de, igenis fizeti egy darabig az önkormányzat.
2013. júl. 22. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!