Én vagyok a betoji, vagy jogosan utasítom vissza ezt az egyébként jó munkalehetőséget?
Egy magánszemélytől van az ajánlat, de nem tudni megbízható e, elvállalhatnám a munkát de félek kimenni mivan ha átverés, viszsamondják stb. kamu, ti elvállalnátok? Én vagyok a betoji, aki nem mer kockáztatni vagy jogosan hagyom ki a lehetőséget, és ti is ezt tennétek?
Megfelelek elméletben a feltételeknek.
Br 650 izlandon nagyon nagyon nagyon kevés.... Közel 3000 eur az átlagkereset és ennek megfelelően az árszínvonal is!
Amugy még ha menni akarsz intezd magad. Az ilyen kétes közvetítők mindig lehuznak csak. Ha nem tudod elintézni magad akkor úgy sem boldogulnak egyedül.
Eleve, ahol egy gmail-es emailcímen kívül semmi más elérhetőség nincs, azzal a hirdetéssel én nem foglalkoznék.
Aki önéletrajzot és egyéb személyes adatokat vár tőlem, meg motivációs levelet - azt tudjam már én is lecsekkolni, hogy kiféle, miféle?
Komolyan mondom, hogy letiltanám ezeket a kamu álláshirdetéseket jófogásról...
Gmail-es e-mail címre jelentkezés? Ugyanmár...
Megis milyen lehetoseget utasitanal vissza?
Kihivtak, teged? Vagy mi? Ha nem vagy kivalasztva, akkor nem visszautasitod a lehetoseget, hanem max. elszalasztod.
Amugy meg ra kell irni. Ha ker elore valami penzt, akkor felejtos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!