Hogyan írhattak ki márc 14-re szabadságra ha márc 5-én dolgoztam és szombat egyébként nem lett volna munkanap?
A cégnél mindenkit kiírtak szabira márc 14-re. Azért „marha” érdekes mert 14-ét ledolgoztatták márc 5-én, és szombat nem lett volna nap senkinek. Nálunk csak Hé-Pé van munka.
Tehát szombat az egy plusz nap lenne így hogy 14-e meg szabadság. De dolgoztunk 5-én is meg 14-e fizetett szabadság = elloptak egy napot az összes dolgozótól?
1. Hogyan írhattak ki márc 14-re szabadságra ha márc 5-én dolgoztam és szombat egyébként nem lett volna munkanap?
2. Hogyan írhattak ki márc 14-re szabadságra ha márc 5-én dolgoztam és szombat egyébként nem lett volna munkanap?
3. Hogyan írhattak ki márc 14-re szabadságra ha márc 5-én dolgoztam és szombat egyébként nem lett volna munkanap?
Most jó?
Az alábbi kérdések népszerűek az egyszerű emberek körében:
-a szabadságra mér nem kapok plusz pénzt?
-a fizetett ünnepre mér nem kapok plusz pénzt?
-a bank hogy merte átadni a tartozásom behajtónak?
- 5 gyerekre mér nem tudom igénybe venni a családi kedvezményt, minimálbér után?
Én az ilyen egyszerű embereknek már nem is válaszolok! :-)
"-a szabadságra mér nem kapok plusz pénzt?
-a fizetett ünnepre mér nem kapok plusz pénzt?
-a bank hogy merte átadni a tartozásom behajtónak?
- 5 gyerekre mér nem tudom igénybe venni a családi kedvezményt, minimálbér után? "
Te baromállat. Az én kérdésem ezek közül melyikre illik?
"-a szabadságra mér nem kapok plusz pénzt?
-a fizetett ünnepre mér nem kapok plusz pénzt? "
Az a kérdésem, ha dologztam márc 5-én noha nem kellett volna és a 14-ét dolgoztam le akkor hogy lehetek kiírva szabira 14-re?
14-én dologztam! Már előre! Ledolgoztam 5-én már megtörtént nem lehetek szabin!
"Ledolgoztam 5-én már megtörtént nem lehetek szabin!"
Akkor miért vagy mégis? Itt hisztizel, de nem teszel semmit.
Abba már ne is menjünk bele, hogy ez egy szokásos kamukérdés a szokásos kedvenc kérdezőnktől.
Nálunk ilyenkor túlórában számolják a szombatot nem ledolgozásnak.
DE már biztos te is tudod mi lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!