Hogyan tudnék leszámolni az egyetemista életmód hatására kialakult lusta, naplopó énemmel?
Figyelt kérdés
Sajnos az egyetem 3 éve végig lustálkodással, egész napos fetrengéssel, semmittevéssel, folyamatos bulizásokkal és szórakozással telt, órákra alig jártam, mert nem volt kötelező, zh vagy vizsga előtt 3 nappal elkezdtem átnézni az anyagot amit vagy kiadtak vagy elkértem csoporttársaimtól (sőt volt amikor a zh-t is megszereztem válaszokkal együtt), az ösztöndíjból és az otthonról kapott kis pénzből tökéletesen meg voltam, tényleg csak fetrengtem, gépeztem, tv-ztem, buliztam, szórakoztam 3 éven át. De ez nagyon rám ragadt, most már kezdeni kellene magammal valamit, fogy a pénzem, de lusta vagyok mindenhez, inkább nem költök semmire, csak a legszükségesebb dolgokra, de nincs kedvem dolgozni menne, de még jelentkezgetni se személyen, csak gépezni és dögleni, ahogy régen. Az is hiányzik, hogy nem tudom leinni magam minden nap.2016. nov. 3. 12:39
21/21 A kérdező kommentje:
én nem akarok 400ezres fizetést meg autót se, elég nekem annyi amiből alap szinten eléldegélek egy kis lakásban. a lényeg, hogy ne tróger munkát végezzek.
2016. nov. 4. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!