Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyiket választanátok egy 3...

Melyiket választanátok egy 3 éves kisgyerek mellet?

Figyelt kérdés
Helyben közmunkaprogram,(101.480Ft) vagy egy 20 kilométerre lévő városba közalkalmazotti bért? (129.000Ft).
2016. okt. 16. 14:53
 1/6 anonim ***** válasza:
62%

Nettó, bruttó? Munkaidő, beosztása? Mindkettő 8-fél 5-ig?

20 km-re a közlekedési költség, ingázás mennyibe kerül?

Gyerek jár óvodába? Hol, 20 km-re vagy helyben?

Egy csomó olyan kérdés, aminek ismerete nélkül én nem válaszolnék semmit...

2016. okt. 16. 14:57
 2/6 A kérdező kommentje:

Bruttó bér. 8-16ig mindkét helyen.

Egyik hely (a kevesebb) munkaügyi előadó, másik hely kormányhivatal. Gyerkőc jár óvodában, a közlekedés is megoldható, de ha a távolabbit választom akkor fél óra reggel és fél óra este elmarad tőle.

A bérletnek 86%át tériti a cég.

2016. okt. 16. 15:01
 3/6 anonim ***** válasza:
72%

Egyik rosszabb, mint a másik... :-( Jó, tudom, azzal kell beérni, ami van... :-)

A közmunka programot én elég bizonytalannak érzem - bár a munkaügyi előadó akár jó is lehet...

A kormányhivatal jónak tűnhet, ha meg tudod oldani, hogy a gyereket időben elhozza valaki (TE?) az oviból. Ha tovább kell maradni, mit tudsz tenni?

Egy kisgyereknek az a fél-fél óra nem olyan nagy idő, hogy ne tudna nélkülözni...

Meg aztán az anyagiakat is Te ismered - mennyire vagy rászorulva a különbségre?

Egyébként van választási lehetőséged? Nem kötelező a közmunka programba menni?

2016. okt. 16. 15:13
 4/6 anonim ***** válasza:
52%

"Meg aztán az anyagiakat is Te ismered - mennyire vagy rászorulva a különbségre? "

Amennyiben otthon ülök és "lógatom a lábam" az pontosan 0Ft bevétel,amiket írt pedig az annyival több.

2016. okt. 16. 16:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

4-esnek javaslom az értő olvasást :-)

2 állás lett felsorolva a kérdező által, e kettő közötti bérkülönbségről van szó.

Amúgy jó, hogy jöttél - sokat segítettél a kérdezőnek :-)

(remélem mára kielégítetted a kötözködési vágyadat, s más már nem esik áldozatul :D ) (3-as)

2016. okt. 16. 16:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Kisgyerek mellett nekem a helyben lévő szimpatikusabb, annyival nem több a bér, ha baj van könnyebb érte menni, nem kell órákat várakozni mire megy egy busz, de nem vagyunk egyformák. Pár éve jártam ki a városból a szomszédos faluba dolgozni, az csak pár kilométerre volt, de így is rendszeresen késtek, kimaradtak a buszok, rendszeresen nem álltak meg a megállóban, ahol le kellett volna szállnom, 5 perc helyett 25-öt gyalogoltam.
2016. okt. 16. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!