Melyiket választanátok egy 3 éves kisgyerek mellet?
Nettó, bruttó? Munkaidő, beosztása? Mindkettő 8-fél 5-ig?
20 km-re a közlekedési költség, ingázás mennyibe kerül?
Gyerek jár óvodába? Hol, 20 km-re vagy helyben?
Egy csomó olyan kérdés, aminek ismerete nélkül én nem válaszolnék semmit...
Bruttó bér. 8-16ig mindkét helyen.
Egyik hely (a kevesebb) munkaügyi előadó, másik hely kormányhivatal. Gyerkőc jár óvodában, a közlekedés is megoldható, de ha a távolabbit választom akkor fél óra reggel és fél óra este elmarad tőle.
A bérletnek 86%át tériti a cég.
Egyik rosszabb, mint a másik... :-( Jó, tudom, azzal kell beérni, ami van... :-)
A közmunka programot én elég bizonytalannak érzem - bár a munkaügyi előadó akár jó is lehet...
A kormányhivatal jónak tűnhet, ha meg tudod oldani, hogy a gyereket időben elhozza valaki (TE?) az oviból. Ha tovább kell maradni, mit tudsz tenni?
Egy kisgyereknek az a fél-fél óra nem olyan nagy idő, hogy ne tudna nélkülözni...
Meg aztán az anyagiakat is Te ismered - mennyire vagy rászorulva a különbségre?
Egyébként van választási lehetőséged? Nem kötelező a közmunka programba menni?
"Meg aztán az anyagiakat is Te ismered - mennyire vagy rászorulva a különbségre? "
Amennyiben otthon ülök és "lógatom a lábam" az pontosan 0Ft bevétel,amiket írt pedig az annyival több.
4-esnek javaslom az értő olvasást :-)
2 állás lett felsorolva a kérdező által, e kettő közötti bérkülönbségről van szó.
Amúgy jó, hogy jöttél - sokat segítettél a kérdezőnek :-)
(remélem mára kielégítetted a kötözködési vágyadat, s más már nem esik áldozatul :D ) (3-as)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!