Ti mit választanátok a helyemben?
Attól függ, hogy van-e miből élnem.
Ha támogatnak otthonról akkor németország mert ott 750 EUR-ból nem igazán fogsz nagy lábon élni.
Ha nem támogatnak akkor itthoni munka + mester.
Te tudod.... De egy utcai kifőzdésnél min. 5 euro egy adag kaja, egy étteremben (na nem egy michelin csillagosban, hanem egy olyanban, ahol kb. le lehet ülni) meg min. 20 eur.
150 EURból kajálni akkor tudsz ha az Aldiban a legócskább kajákat veszed és szigorúan magadnak készíted el.
Oké, 3-4 EUR naponta 2x az egy hónapra 180-240 EUR és nem reggeliztél / kvztál, stb...
Én csak azt mondom, hogy nyugodtan számolj ennél legalább egy 100-assal többet kajára.
Én nem szoktam naponta kétszer ebédelni és kávézni sem.
Hagyjuk ezt a kaja témát, várok még válaszokat!
Szerintem ezt már eldöntötted.
Ha van bátorságod hozzá,akkor menj.
Hosszútávon sokkal jobban jársz a német diplomával.Ha rám hallgatsz utána ott is maradsz állást keresni.
"Én nem szoktam naponta kétszer ebédelni és kávézni sem."
Szövegértelmezni se szoktál látom.... napi 2x-i meleg étkezést számoltam.
De nekem mindegy. Abban egyetértek az előttem szólóval, hogy hosszútávon jobban jársz. Csak figyelmeztetni akartalak, hogy 750 EUR-ból soványan fogsz megélni, ha nem vállalsz melót mellette.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!