Mit választanátok? Munkahely, amit utálsz vagy hévvezető-tanfolyam?
Mióta beszélni tudó ember vagyok, mindig is mozdonyvezető akarok lenni <3
Idén januárban be is kerültem a MÁV mozdonyvezető-tanfolyamára, egészen júliusig minden flottul ment, boldog voltam.
3-an voltunk lányok az osztályban.
Azonban az egyik lány betegesen féltékeny volt és nagyon alánkvágott, nekem is, meg a másik lánynak is.
Kirúgtak minket.
Én azóta egy kórház traumatológiáján dolgozom, de nagyon rossz, utálom.
Ide olyan ember való, akinek nincsenek érzelmei; én nem ilyen vagyok.
A kollégák utálnak, mert új vagyok.
Nem nagyon segítettek betanulni és megették a kajámat.
De ez semmi, ahhoz képest, amit érzek: mióta nem lehetek a mozdonyvezető-tanfolyamon, azóta mindennap sírok a mozdonyok után, még soha nem borultam ennyire semmin.
Most viszont indul egy hévvezető-tanfolyam, aminek a tájékoztatójára elmentem.
Novemberben indul.
Ezzel könnyebb lenne visszakerülni a vasútra.
Közben kiderült, hogy újra jelentkezhetek mozdonyvezető-tanfolyamra, annak időpontja még ismeretlen.
Végül ott az utált munkahely.
Mit csinálnátok a helyemben?
Egy 30 éves nő
Mit művelt veletek az a harmadik lány, volt oka féltékenynek lenni?
A kérdésedre válaszolva, nyilván arra törekednék, hogy azzal foglalkozzak, amit nem gyűlölök
4-es, semmi oka nem volt rá, pusztán eldöntötte, hogy egyedül akar végezni.
5-ös, ha ő a januárin van, akkor te vagy a féltékeny tyúk barátnője.
Üzenem neki, hogy befejezheti a további sz*rkeverést és ezzel a mértékű féltékenységgel menjen pszichiáterhez!
Egyébként a forgalmi utasítás szabályai szerint nincs külön motorvonatvezető!
Tehát mindegy, hogy milyen minősítésű az adott járművezetői tanfolyam, a lényeg ugyanaz!
Ja és még valami: remélem, hogy a tanulás helyett állandóan puskázó barátnőd, majd akkor is nagy ember lesz a nyíltvonalon, ha történik valami....majd akkor lehet villogni!
Ez most váratlanul ért, hogy próbáltam tanácsot adni és tovább érdeklődni, és egyből átmentél személyeskedésbe, de akkor legyen: arra nen gondoltál még sosem hogy nem minden körülötted forog? A reakciód alapján már megértem hogy megették a kajádat, én is megettem volna. Minden nap. Ha megették, mert mint azt a nem nevesített közös barátnőnk és ismerőseink elmondták, nálad nagyobb szarkeverő nem volt a csoportban, tehát a fele sem igaz amit a kérdésben leírtál.
De térjünk vissza az eredeti kérdéshez, mert én kedves ember vagyok nem úgy mint te valószínűleg, bár nem találkoztunk, kénytelen vagyok a reakciód alapján ítélni. Lehet nem kellene annyira erőltetned a járművezetői tanfolyamokat, ha az egyiket nem tudtad végigcsinálni valószínűleg nem vagy az odavaló típus. Próbálkozz mással, annyi minden szuper dolog van még, pl az építőipar, ott teremthetsz dolgokat.
Kedves 30 éves nő...
Neked kellene ezek szerint pchihógus.Ez már betegség...
"4-es, semmi oka nem volt rá, pusztán eldöntötte, hogy egyedül akar végezni."
Már ne is haragudj, de ezt nem értem:( Ha egyedül akart végezni, akkor hogyhogy maradt rajta kívűl még kb huszoniksz ember? Nekem ez így nem kerek, de lehet, hogy a szövegértésemmel van a baj...:\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!