Ti ezek a szakmák közül melyiket választanátok, hogyha egyet ingyen megcsinálhatnátok? Melyikkel lehetne jobban munkát találni?
Mérlegképes könyvelőt, de ehhez először el kell végezni egy pénzügyi ügyintézőt/számviteli ügyintézőt/pénzügyi-számviteli ügyintézőt. Én éppen a pénzügyi szakügyintéző szakot csinálom, ez után tervezem a mérlegképest, remélem gyorsan találok vele munkát, és lehetőleg minél jobbat, de majd kiderül mit hoz a jövő.
De állítólag (ismerősök szerint akik ezt tanulják) a gyógyszertári és a fogászati asszisztens is még egy jó és keresett szakma.
Persze attól lehet a többi is jó, de azok engem nem érdekelnek, úgyhogy nem néztem utánuk. Ez attól is függ, neked melyik tetszik legjobban, mert azért ezek nem igazán kapcsolódnak egymáshoz.
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos nem nagyon tudok dönteni,valamilyen szinten mindegyik érdekelne,de hogy melyik volna az amivel hamarabb találnék is munkát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!