Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit választanátok? Munkahely,...

Mit választanátok? Munkahely, amit utálsz vagy hévvezető-tanfolyam?

Figyelt kérdés

Mióta beszélni tudó ember vagyok, mindig is mozdonyvezető akarok lenni <3

Idén januárban be is kerültem a MÁV mozdonyvezető-tanfolyamára, egészen júliusig minden flottul ment, boldog voltam.

3-an voltunk lányok az osztályban.

Azonban az egyik lány betegesen féltékeny volt és nagyon alánkvágott, nekem is, meg a másik lánynak is.

Kirúgtak minket.

Én azóta egy kórház traumatológiáján dolgozom, de nagyon rossz, utálom.

Ide olyan ember való, akinek nincsenek érzelmei; én nem ilyen vagyok.

A kollégák utálnak, mert új vagyok.

Nem nagyon segítettek betanulni és megették a kajámat.

De ez semmi, ahhoz képest, amit érzek: mióta nem lehetek a mozdonyvezető-tanfolyamon, azóta mindennap sírok a mozdonyok után, még soha nem borultam ennyire semmin.

Most viszont indul egy hévvezető-tanfolyam, aminek a tájékoztatójára elmentem.

Novemberben indul.

Ezzel könnyebb lenne visszakerülni a vasútra.

Közben kiderült, hogy újra jelentkezhetek mozdonyvezető-tanfolyamra, annak időpontja még ismeretlen.

Végül ott az utált munkahely.

Mit csinálnátok a helyemben?

Egy 30 éves nő

2016. szept. 18. 19:10
1 2
 11/13 29552 válasza:
66%
Kedves M.! Harminc éves korára egy önmagát intelligensnek tartó ember tudja, hogy hazudni bizony csúnya dolog. Mert az csak egy dolog, hogy mindenféle nyilvános fórumokon nekiállsz gyalázatot, átkot szórni vadidegen emberek előtt. Mintegy megmagyarázod, hogy itt az égegyadta világon mindenki hibás, mindenki rosszat akart neked, az egész egy kiterjedt összeesküvés azzal a céllal, hogy ne lehess mozdonyvezető. Néha már azt is el tudom képzelni, hogy te magad is elhiszed, amiket mondasz, ez esetben viszont rendkívül komoly gondoknak nézel elébe, sőt már-már indokoltnak tűnik szakértő segítség bevonása a történetbe. Szóval öntsünk kicsi tiszta vizet is ebbe a pohárba: a nagybetűs, kegyetlen igazság az, hogy saját magadon kívül senki másnak nem köszönheted ezt az egészet. Mindenki előtt adott volt a lehetőség, meg lehetett csinálni. Nem volt könnyű, elismerem, de mégis valami oknál fogva talpon vagyunk még és tesszük a dolgunkat. Ugyanazon képzésen ültünk, ugyanazon tanteremben, semmivel sem rosszabb, semmivel sem jobb feltételek mellett, mint amik számodra is biztositva voltak. A tanárok, oktatók mind azon voltak, vannak, hogy sikerüljön mindenkinek, kalapot kell emelni mindegyikük hozzààllàsa és embersége előtt. Azzal viszont senki nem fog tudni a HÉV-nél sem kezdeni semmit, ha nagy puffogàsok közepette üres papirokat adsz be dolgozat gyanánt. Igaz ez nemcsak a HÉV -re, hanem valamennyi kötöttpàlyàs, vagy közúti járművezető - képzésre. Mindegyiken teljesiteni kell, sehol nem adják puszira, mosolyra a vezetői engedélyt. Kedves M! A gond most az, hogy ezzel a manőverrel kicsit elvetetted a sulykot... Azaz nem is kicsit, sokkal inkább nagyon. Végérvényesen kiìrtad magad ebből a szappanoperàbòl, amit próbáltál mintegy mentegetőzésként magad köré varázsolni. Aligha hiszem, hogy ezek után maradt még az országban olyan kötöttpàlyàs közlekedést lebonyolítò szervezet, ahová ne jutott volna el a hired. Futótűzként terjedt ez a harcod is a vasúton, mert itt bizony semmi sem marad titokban. Nyakamat rá, hogy minden vasútszakmai oktató azon röhög, vagy értetlenkedik, hogy mit hazudozol össze a világot jelentő hálón. Tovább gondolva, talán azon egyeztetnek, tegyenek lépéseket az ügyben, vagy hagyjanak rád mindent és ne alacsonyodjanak le erre az alpári szintre. Mert el ne kerülje a figyelmed az az apróság, hogy ők is ott voltak ám azon a képzésen, ők is ugyanúgy végig kísérték a tevékenységed, mint ahogy én és még sokan mások. Sajnálom nagyon... Értelmesebbnek hittelek. Sok sikert kívánok neked az életben!
2016. szept. 20. 13:24
 12/13 anonim válasza:

"...megették a kajámat."

Me haragudj, de muszáj vagyok idézni egy klasszikust:

"...A bukott angyalok etetése tilos."

Lehet, hogy az új munkatársaid is szeretik a Kispál és a Borzot.

2016. szept. 20. 15:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Na mi lett macskosz? Azóta a HÉV-nál vagy vagy netán mozdonyvezető lettél?
2021. máj. 29. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!